Vuslat Dizinde Ayrılık! Betül Yağsağan Diziye Veda Etti!

Vuslat Dizinde Ayrılık! Betül Yağsağan Diziye Veda Etti!
TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Vuslat Dizisi'nin başarılı senaryo yazarı Betül Yağsağan diziden ayrıldığını açıkladı. Vuslat'ın yeni senaryo yazarı kim oldu?

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden kanalın başarılı dizilerinden Vuslat’ta şok eden bir ayrılık yaşandı. A 23 Medya tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Uğur Veli ile Raif İnan’ın birlikte üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu pazartesi akşamlarının başarılı dizisi Vuslat 26. Bölümüyle seyirci karşısına çıkmıştı. İkinci sezonunda olan dizinin oyuncu kadrosunda ise Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Gamze Süner Atay, Murat karasu, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Osman aklaş gibi usta isimler yer alıyor. Başladığı günden itibaren senaryosunu Betül Yağsağan’ın yaptığı Vuslat dizisinde ise geçtiğimiz gün sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin senaryosunu yazan Betül Yağsağan diziye veda ettiğini duyurdu. İşte ayrıntılar!

Vuslat’ın Senaristi Diziye Veda Etti!

26. bölümü yayınlanan ve TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan başarılı dizi Vuslat şok bir ayrılıkla sarsıldı. Dizi başladığı günden itibaren 26 bölümdür senaryosunu yazan Senarist Betül Yağsağan sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla diziye veda ettiğini duyurdu. Yağsağan mesajında “26. Bölüm yazdığım son bölümdü. Sürç-ü lisan ettiysem affola. Yeni ekibe başarılar diliyorum. Sizleri çok özleyeceğim Vuslatcanlar” ifadelerini kullandı. A 23 Medya tarafından hazırlanan dizininin Betül Yağsağan’dan boşalan senaryo yazarlığına ise 27. Bölümden itibaren Aybars Bora Kahyaoğlu ve Selman Kılıçaslan getirildi. Diziye veda eden Betül Yağsağan’ın ise diziden ayrıldıktan sonra hangi projeye geçeceği şimdilik bilinmiyor.  

Betül Yağsağan Kimdir?

TRT 1 Ekranlarında yayınlanan Vuslat’ın senaristliğini bıraktığını açıklayan Senarist Betül Yağsağan 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Senarist ilk orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimini tamamlamış ve ardından iş hayatına atılmıştır. Yağsağan halkla ilişkiler ve yayıncılık gibi alanlarda çalıştıktan sonra 2005 yılında Damla Yayın Evi’nin çocuk kitaplarının editörlüğünü yapmıştır. Yağsağan 2013 yılında TRT Çocuk dergisinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmiştir. Avşar Film ve A 23 Medya bünyesinde senaryo yazarlığı yapan Betül Yağsağan ilk senaryo çalışmasına 2010 yılında Elde Var hayat adlı dizinin senaryo ekibinde yer alarak başlamıştır. Betül Yağsağan aşağıdaki projelerde yer almıştır.

2019 Vuslat                        (Tv Dizi)

2013 Karagül                      (Tv Dizi)

2013 Bugünün saraylısı    (Tv Dizi)

2012 Bir zamanlar Osmanlı: Kıyam           (Tv Dizi)

2010 Elde Var hayat          (Tv Dizi)

30-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar