Vuslat Dizisi Enes (Onur Seyit Varan) Kimdir?

Vuslat Dizisi Enes (Onur Seyit Varan) Kimdir?
TRT 1'de yayınlanan reytingi yüksek Vuslat yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yeni yayın dönemine Eylül ayında girecek diziye yeni katılan oyuncu kim? İşte detaylar!

Yeni yayın dönemine birçok program girdi. Diziler ise Eylül ayının ilk haftasını bekliyor. Seyircilerde en az televizyon kanalları ve yapım şirketleri kadar sabırsızlanıyor. Özellikle geçtiğimi sezon ve daha önceki sezonlar yayınlanan ve sezon arası veren dizilerin seyircileri takip ettikleri dizilerde ne gibi değişiklikler oldu, sezon finalinde heyecanla bıraktıkları yerden sonra gelişmeler nasıl olacak, hikaye de neler değişiyor, bütün bunları merakla bekliyor. Geçtiğimiz sezon arasında TRT 1’de başlayan ve bir anda seyircinin ilgisini çekerek reytinglerde üst sıralarda yer alan Vuslat Dizisi’de bu yapımlardan biri. TRT 1’in iddialı yapımlarından olan dizi sezon arasına 27 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanan bölümüyle çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon çekimlerinin başladığını ve Eylül ayında ekranlarda olacağının bilgisini veren dizi bu arada yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Diziye yeni katılan oyunculardan olan Enes karakterini canlandıracak Onur Seyit Yaran kimdir sizler için araştırdık.

TRT 1 Vuslat Dizisi Enes Karakteri (Onur Seyit Yaran) Kimdir?

A23 Medya tarafıundan TRT 1 için hazırlanan ve hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni toplayan Vuslat dizisi geçtiğimiz sezon ortalama 4 reytngle sezon finaline girdi. Bu durum hem kanalı hem yapımcıyı memnun ederken yapım şirketi diziye yeni takviyeler yapmaya başladı. Bunun için yine TRT 1’de yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizide Canberk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’la anlaşma imzalandı. Oyuncunun Vuslat’ta Enes karakterini canlandıracağı öğrenildi. Enes, dizide finans uzmanı olarak seyirci karşısına çıkacak.

Onur Seyit Yaran Kimdir?

Onur seyit Yaran 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümünden mezun olan oyuncu 2016 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuştur. İngilizce ve Almanca bilen oyuncu aynı zamanda lisanslı satranç oyuncusudur. İlk dizi projesi TRT 1’de yayınlanan Kalk Gidelim’de Canberk karakteri olan oyuncu Vuslat dizisine transfer olmuştur.

Vuslat Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başrollerini kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün oynadığı Vuslat dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Dizide kadir Doğulu, devrim Özkan, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar, Pelin Ulukşar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan varaylı, Şeyla Halis ve Gözde Kaya gibi isimler yer alıyor.

26-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar