Vuslat dizisinden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi!

Vuslat dizisinden beklenmedik bir ayrılık haberi geldi!
Vuslat dizisinde izleyiciyi şoke eden bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizi Vuslat'a hangi isim veda etti? İşte ayrılık haberi hakkında detaylar..

Televizyon dünyasının sevilen dizisi Vuslat'tan beklenmeyen bir ayrılık haberi geldi. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisinden gelen bu ayrılık dizi hayranlarını derinden etkiledi. Peki Vuslat dizisine veda eden kim oldu? İşte Vuslat dizisine veda eden o önemli isim..

VUSLAT DİZİSİNDE BEKLENMEDİK AYRILIK!

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat, tüm hızıyla devam ederken beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. A23 Medya imzalı Vuslat dizisi kadrosunun en önemli karakterlerinden birine hayat veren isim 41. bölüm ile diziden ayrılacak. Diziye veda eden karakter ana karakterlerden Fırat'ı canlandıran başarılı oyuncu Baran Bölükbaşı oldu. Sevilen karakter Fırat yani Baran Bölükbaşı'nın diziye neden veda ettiği ise büyük merak konusu oldu. Tam 2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinde yaşanacak olan bu ayrılık dizi hayranları tarafından nasıl karşılanacak? Dizinin başrol karakterlerinden birinin diziye veda etmesi reytingleri hangi yönde etkileyecek?

Aybars Bora Kahyaoğlu ve Selman Kılıçarslan'ın kaleme aldığı sevilen dizi Vuslat'ta Fırat karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı'nın diziye veda haberinin ardından oyuncu merak edilmeye başlandı. Vuslat dizisinin Fırat'ı yani genç ve başarılı oyuncu Baran Bölükbaşı gerçekte kimdir? Daha önce hangi dizi veya yapımlarda rol aldı? 

VUSLAT FIRAT (BARAN BÖLÜKBAŞI) KİMDİR?

Sanat dünyasının genç ve yetenekli isimlerinden Baran Bölükbaşı, 1 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yakışıklı oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Kanal D ekranlarında yayınlanan Cem Yiğit Üzümoğlu, Şenay Gürler, Hakan Ummak, Kaan Sevi, Ferit Kaya, Burak Aybastı, Simay Barlas, Özgü Kaya ve Emre Bey gibi isimlerin başrolünü paylaştığı Adı Efsane ile yaşamıştır. 1.75 boyunda olan oyuncu 71 kilodur. Boğa burcu ve aynı zamanda kahverengi göz rengine sahiptir. 

KİŞİSEL BİLGİLERİ

Tam Adı: Baran Bölükbaşı

Doğum Tarihi: 1 Mayıs 1994 (24 yaşında)
İstanbul

Burç: Boğa

Meslek: Oyuncu

Cinsiyet: Erkek

İlişki Durumu: Bekar

Boy: 175 cm

Kilo: 71 kg

Göz rengi: Kahverengi

Eğitim:Lisans Mezunu 
Üni. Beykent Üniversitesi
Bölüm. Oyunculuk

Sevgilisi : Özgü Kaya

14-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar