Yabancı dizisine sürpriz isim

Yabancı dizisine sürpriz isim
Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın başrolünde yer alacağı Yabani dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Diziye başarılı Oyuncu Osman Alkaş Eşref olarak dahil oldu.

Son zamanlarda ekrana getirdiği dizilerden beklediği reytingi alamayan ve son iki sezondur yayına giren dizilerinin erken final yapmasıyla ünlenen Fox Tv yeni sezona oldukça iddialı projelerle hazırlanıyor. Bu sezon geçtiğimiz sezonlar gibi aynı hüsranı yaşamak istemeyen kanal oldukça titiz davranıyor. Kanal yeni yayın dönemi için pek çok projenin startını verirken bu projelerden biri de NTC Medya tarafından hazırlanan Yabani dizisi. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yabani dizi bir aşk ve dram dizisi olarak ekrana gelecek. Hilal Yıldız’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun’un yer alacağı Yabani dizisinin başrolünde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı yer alıyor. Yakın zamanda sete çıkması planlanan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin katılması ise devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Osman Alkaş dahil oldu. Osman Alkaş son olarak Aşk sanatı adlı film için kamera karşısına geçmişti.

Yabani dizisine usta oyuncu

NTC Medya tarafından hazırlıkları süren ve Halit özgür sarı ile Simay Barlas’ı buluşturan Yabani dizisinin hazırlıklarında sona yaklaşıldı. Yeni yayın dönemi için hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Yabani dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Hilal Yıldız’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncuları arasına son olarak Osman Alkaş dahil oldu. Alkaş merakla beklenen dizinin kadrosuna Eşref karakteri olarak dahil oldu. Dizide Eşref Prof. Dr. Neslihan Yücesoy’un babası karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak. Kanalın iddialı projeleri arasında gösterilen Yabani’de ayrıca  Simay Barlas, Halit Özgür sarı, Bertan Asllani, Dolunay soysert, Ramiz Mullamusa, Rojbin Eden, Sezer Arıçay yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun oturuyor.

Osman Alkaş Kimdir?

Türk dizi ve film sektörünün başarılı isimlerinden biri olan usta oyuncu Osman Alkaş 3 Kasım 1955 yılında Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimi alan Osman Alkaş bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Gölgeler ve Suretler, Sarmaşık, Aşk Sanatı, Uzun Hikaye, Bir Baba Hindu, Biz Size Döneriz, Acı tatlı ekşi, Çocuklar sana Emanet ve Baba Parası bulunmaktadır.

07-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar