Ruhun Duymaz dizisine yeni oyuncular

Ruhun Duymaz dizisine yeni oyuncular
Yaz sezonunda yayınlanması beklenen ve çekimleri halen devam eden Ruhun Duymaz dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Fox Tv ekranlarında yayınlanacağı duyurulan ve 03 Medya tarafından hazırlanan yaz dizilerinden biri olan Ruhun Duymaz’ın oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Kanalın yaz ekranında seyirciyle buluşturacağı ve seyircinin özellikle Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız birlikteliğini merak ettiği dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek yer alıyor. Hazırlıkları tamamlanan ve çekimleri de başlayan dizinin bu ayın ortalarında seyirciyle buluşması ve ekrana gelmesi bekleniyor. 17 Haziran tarihinde sete çıkarak çekimlere başlayan dizinin kadrosuna son olarak Kadir Polatçı ve Burak Acar dahil oldu. 03 Medya tarafından hazırlanan dizinin yaz sezonunda elde edeceği reytinglere göre dizinin eylül yayın döneminde de devam edip etmeyeceğine karar verilecek.

Yeni Oyuncular Katılıyor

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve geçtiğimiz ayın ortalarında sete çıkarak çekimlere başlayan Ruhun Duymaz dizisinin çekimleri devam ederken dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı dizi 03 Medya tarafından hazırlanıyor ve dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor ve Aytaç Çiçek yönetmen koltuğunda oturuyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Ali karakteri ile Kadir Polatçı ve Melih karakteriyle de Burak Acar dahil oldu. Dizide Ali karakteri suç örgütünün içine sızan birini canlandırırken Melih ise gizli ajana hayat verecek. Bu ayın ortalarında seyirciyle buluşması planlanan dizinin çekimleri halen devam ediyor. Özellikle Burcu Özberk hayranlarının heyecanla beklediği proje kanal için de büyük önem taşıyor.

Ruhun Duymaz Oyuncuları Kimler?

Yaz dizileri arasında yer alan ancak halen yayına girmeyen ve bu ayın ortalarında seyirciyle buluşacak olan Fox Tv’nin yeni dizisi Ruhun Duymaz dizisi bir aşk ve macera dizisi olarak ekrana geliyor. Bir suç şebekesini çökertmeye çalışan gizli teşkilatın hikayesini anlatan dizinin oyuncuları birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında, Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Ilgaz kaya, Ülkü Duru, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve Mert Öner yer alıyor. Dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Aytaç Çiçek oturuyor.

07-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar