Yabani dizisi zirveyi sevdi

Yabani dizisi zirveyi sevdi
Büyük başarısıyla hem yayıncısının hem de yapımcısının yüzünü güldüren Yabani dizisinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor.

Yabani dizisi hangi kanalda ve günde seyirci karşısına çıkıyor? Yabani dizisi reyting sonuçları nası? Dizi oyuncuları kim? Dizinin yönetmen koltuğunda kim oturuyor? Dizinin senaristi ve yapım şirketi kim? Yabani ie ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Yabani dizisi zirveyi sevdi

Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği ilk bölümündeki başarısını devam ettirerek rakiplerine gözdağı verdi.  Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert ve Yurdaer Okur gibi çok önemliisimlerin yer aldığı Yabani dizisi total grupta 6,2, AB’de 4,55 ve ABC1 grubunda ise 5,94 reyting ile rakiplerine fark atarak Salı akşamının en çok izlenen dizisi olarak adını listelerin zirvesine adını yazdırmayı başardı. Bu büyük başarısıyla hem yayıncısının hem de yapımcısının yüzünü güldüren dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Senaryosunu Hilal Yıldız’ın yazdığı dizi ilk olarak 12 eylül 2023 tarihinde seyircisine merhaba dedi.

Dizi oyuncuları-karakterleri

Fox TV’nin yeni sezonda ilk defa izleyicilere merhaba diyen dram tarzındaki Yabani dizi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor : “Halit Özgür Sarı         - Yaman, Simay Barlas - Rüya,  Osman Alkaş - Eşref Soysalan,. Yurdaer Okur - Serhan Soysalan, Dolunay Soysert - Neslihan Soysalan,  Bertan Asllani - Alaz Soysalan, Seray Özkan - Çağla Soysalan, Aleyna Al - Ece Soysalan, Rojbin Erden - Asi, Sezer Arıçay - Cesur, Ramiz Mullamusa - Umut, Şebnem Hassanisoughi - Şebnem, Bartu Dilmen - Rüzgar, Güray Görkem, Aşkın Şenol - Salim, Ayşegül Ünsal - Feride, Selim Can Yalçın, Birgül Ulusoy”.

Yabani dizisinin konusu

Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman, çocukken beraberkader ortaklığı yaptığı Asi, Cesur ve Umut ile kendilerine bir aile kurmuştur. Neden ve nasıl sokaklara düştüğünden haberleri bile olmayan bu dört genç çocukluk travmalarını aşıp beraberce hayata tutunmayı ve mücadele etmeyi seçmişlerdir. Yaşadıkları zori yoksul hayata rağmen mutlu ve umutludurlar. Zira tek dertleri Umut’un tedavisidir. Umut’un yürüyebilmesi için çok meşhur bir yabancı doktora umut bağlamışlardır. Yılda birkez ülkemize gelen ve sınırlı hastalarını tedavi eden doktorun ücreti çok büyüktür. Kağıt toplamaya çıkan Yaman rutin bir günün sonunda Alaz ve Rüya ile karşılaşır. Bu iki şımarık gence yardım ettiği yolculuk bakalım nasıl sonuçlara yol açacaktır?

28-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler