Yürek Çıkmazı Dizisinde Kaza

Yürek Çıkmazı Dizisinde Kaza
TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan dram türündeki kadın konulu Yürek Çıkmazı dizisinde üzücü bir kaza yaşandı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Gold Film tarafından hazırlanan sezonun yeni dizilerinden Yürek Çıkmazı her hafta Salı akşamları seyirciyle buluşan Yürek Çıkmazı dizisinin setinde üzücü bir kaza yaşandı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri. Dram ve kadın konulu dizi aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ele alınıyor. Çekimleri halen İstanbul’da devam eden dizinin yeni bölüm çekimleri sırasında dizinin başrol oyuncularından ünlü isim Mesut Akusta sette kaza geçirdi. Çekimler sırasında dişi yerinden çıkan oyuncu set arabasına binerek doktora gitti. Araçtan inen ve bu sırada dengesini kaybederek yere düşen oyuncunun elinin üzerinden set arabası geçti. Acı içinde kıvranan oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı.

Üç Parmağı Kırıldı

Gold Film tarafından hazırlanan ve Salı akşamlarının sevilen ve ilgiyle seyredilen dizilerinden olan Yürek Çıkmazı setinde üzücü bir kaza yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin ana oyuncularından olan Mesut Akusta’nın dişi çekim sırasında düştü. Set arabasıyla doktora giden ünlü oyuncu araçtan indikten sonra dengesini kaybederek yere düştü ve bu sırada Mesut Akusta’yı fark edemeyen şoför geri geri giderken Mesut Akusta’nın elinin üzerinden geçti. Acı içinde kıvranan oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı. Üç parmağında kırık tespit edilen oyuncunun tedavisi hemen yapıldı. Tedavinin ardından parmakları alçıya alınan Mesut Akusta sete geri döndü. Devamlılığın bozulmaması için hikaye gereği biriyle kavga etmiş gibi gösterilen oyuncu çekimlerine kaldığı yerden devam etti. Ünlü oyuncu geçtiğimiz yılda Teşkilat dizisinde oynarken beyin kanaması geçirmiş ve bir süre dizi setlerine ara vermiştir.

Yürek Çıkmazı

Gold Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen dram türündeki Yütek Çıkmazı bir kadının ve ona devamlı zulmeden eşinin ve çocuklarının hikayesini anlatıyor. Dizide Mesut Akusta, Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Dilara Aksüyek gibi oyuncular başrol oynuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken senaryosunu ise Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Yürek Çıkmazı dizisi her hafta Salı akşamları saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

20-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar