Yalı Çapkını dizisi nasıl final yapacak?

Yalı Çapkını dizisi nasıl final yapacak?
Yalı Çapkını dizisi nasıl final yapacak? Sosyal medyada yer alan final iddiaları izleyicileri ikiye böldü. Peki final iddialarında hangi detaylar var?

Yeni sezonun en başarılı dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi nasıl final yapacak?  Yayınlanan her bölümüyle reytinglerde zirvede yer alan dizinin finali için şimdilerde bahsetmek yersiz olsa da nasıl final yapacağına dair ortaya atılan iddia sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yer aldı.

YALI ÇAPKINI NASIL FİNAL YAPACAK?

Dizinin finalinde, Seyran'ın, Ferit'i aldatması nedeniyle terk edeceği iddia edildi. Bu olay, Ferit'in psikolojik olarak yıkılmasına neden olacak ve günden güne çökmeye başlayacak. Ferit, olanları kaldıramayarak intihar ederek hayatına son verir. Bu final sosyal medyada izleyiciler arasında bölünmüş tepkiler aldı. Bazıları finalin etkileyici ve gerçekçi olduğunu düşünürken, diğerleri finalin çok acımasız ve üzücü olduğunu belirtti. Tabi bunların henüz bir iddiadan ibaret olduğunu unutmamakta fayda var.

YALI ÇAPKINI KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Gaziantep'de zengin ve saygın bir aile olan Korhanların küçük torunu Ferit, sorumsuzlukları ve gece hayatından dolayı dedesi Halis Ağa'nın dikkatini üzerine çekmiştir. Ferit'in magazin malzemesi oluşu ve ailenin soyadının kötü lanse edilmesi Halis Ağa'nın endişelerini arttırmıştır. Bu nedenle Halis Ağa, Ferit'i görücü usulüyle evlendirmeye karar verir. Ferit ne kadar evlenmeye karşı olsa da dedesinin sözünü dinlemek zorundadır.

Gaziantep'ten uygun bir gelin bulunur ve hazırlıklar başlar. Ferit, ailenin küçük kızı Seyran'dan hoşlanır ve evlenme isteme sırasında Suna yerine Seyran'ı ister. Bu sürpriz karar, aile içinde şaşkınlık yaratır ancak Halis Ağa'nın kararından ödün verilmez.

Ferit, evlendikten sonra ailesinin takibinden kurtulacağını düşünse de Seyran'ın İstanbul'a gelmesiyle yeni sürprizler ikilinin kapısını çalacaktır.

 

Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosu ise şu şekildedir; Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak.

Not: İçerikte yer alan dizinin finali tamamen bir iddiadan ibarettir. Yayıncıl kuruluş ve yapım şirketi tarafından doğrulanmamış gerçekliği kanıtlanmamıştır.

Yalı Çapkını her Cuma saat 20:00'de Star TV ekranında.

15-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar