Doğa Rutkay Hastaneye Kaldırıldı

Doğa Rutkay Hastaneye Kaldırıldı
Show Tv ekranlarında yayınlanan başarılı program Güldür Güldür Show’da rol alan güzel oyuncu Doğa Rutkay Domuz Gribi sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz iki yıla damgasını vuran koronavirüs salgını tüm dünyada milyonlarca can kaybına sebep olurken salgın özellikle insanların sosyal yaşamını büyük bir şekilde değiştirmelerine sebep olmuş ve karantinalar dolayısıyla evlere kapanmalara sebep olmuştu. İnsanlar salgından korunabilmek için maskelerin arkasına sığınırken aynı zamanda da evlerinden çıkmamaya özen göstermişlerdi. Aradan geçen zaman sonunda koronavirüs salgınının hızı kesildi ve buna bağlı olarak da tedbirler gevşetildi. Ancak bu seferde hayatımıza başka virüsler ve hastalıklar girmeye başladı. Daha önceki senelerde ortaya çıkan ve hastalıklara ve hatta salgınlara sebep olan kuş gribi, domuz gribi gibi hastalıklar yeniden ortaya çıkmaya başladı. Özellikle bu kış aylarında pek çok insanda görülen domuz gribi okullar başta olmak üzere birçok alanda hayatı zorlaştırdı. Domuz gribi sebebiyle hastanelere başvuranların sayılarında büyük artışlar gözlenirken ünlü oyuncu Doğa Rutkay’da domuz gribi sebebiyle hastaneye kaldırıldı.

Domuz Gribine Yakalandı

Başarılı ve güzel oyuncu Doğa Rutkay’dam sevenlerine kötü haber geldi. Şu sıralar Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show adlı yapımda rol alan başarılı oyuncunun domuz gribine bağlı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini uyaran ünlü isim domuz gribi için “çok ağır bir hastalık” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunu hastanede tedavisine başlanırken sosyal medya hesabından ünlü isme pek çok takipçisi ve seveninden geçmiş olsun mesajları geldi. Ünlü ismin durumunun iyi olduğu öğrenilirken hastalığı kısa sürede atlatacağı öğrenildi.

Maskelere Geri Dönün

Ünlü isim Doğa Rutkay domuz gribine yakalandığını sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu. Pek çok geçmiş olsun mesajı alan oyuncu yine sosyal medya hesabından hastalığı ile ilgili paylaşımda bulundu. Doğa Rutkay paylaşımında “her birinize teşekkür ederim. Çok güzel geçmiş olsunlar gelmiş. Tek tek dönemiyorum, buradan topluca yazayım. Çok teşekkürler. Not; maskelerinize geri dönün. Domuz gribi olmamak için elinizden geleni yapın. Çocuklu aileler için çok zor, okullar bu hastalıklarla kaynıyor. Çok ağır bir hastalık. Covid – 19’u mumla aratıyor. Yüzümün güldüğüne bakmayın, ben hep gülen bir tipim. Oysa ağrıdan, öksürükten ve kısık ve yer yer gelen ateşten perişanım. Sabırlıyım, atlatacağım” ifadelerini kullandı.

15-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar