Yalı Çapkını Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Yalı Çapkını Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin çok seyrettiği dizilerden biri olan Yalı Çapkını’nın sezon final tarihi belli oldu. Dizi 8 bölüm sonra sezon arası verecek.

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu sezonun flaş yapımlarından olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona dizi olarak uyarlanan Yalı Çapkını seyircisinin merakla beklediği haber sonunda geldi. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve aldığı reytinglerle Cuma günlerinin en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteren dizinin sezon final tarihi uzun bir süredir merak ediliyordu. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve kanalın da en çok izlenen dizilerinin başında gelen Yalı Çapkını dizisinin beklenen sezon finali tarihi belli oldu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünü paylaştığı dizinin sezon final arasını 8 bölüm sonra haziran ayı içinde vereceği öğrenildi.

8 Bölüm Sonra Sezon Finali Yapıyor

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı bu sezonun en iyi reyting alan yapımlarından biri olan Yalı Çapkını için sezon final tarihi belli oldu. Cuma günlerinin en çok seyredilen yapımlarından olan dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçeğe dayanan eserinden uyarlanmış durumda. Birbirini sevmeyen iki gencin mecburi evliliğini ve bunun çevrelerinde yaşayanlara etkisini anlatan Yalı Çapkını sezon başında ekrana gelmeye başlamıştı. İlk sezonu olmasına rağmen büyük bir başarı yakalayan dizinin merak edilen sezon finalinin ise haziran ayı içinde olacağı öğrenildi. 8 Bölüm sonra sezon finali yapacak dizinin vereceği ara sırasında özellikle ikinci sezon için hikaye çalışmalarına yoğunlaşılacağı ve dizinin yeni bölümleriyle eylül yayın döneminde yeniden ekrana geleceği belirtildi.

Yalı Çapkını Oyuncuları

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Cuma akşamları Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan reytingi yüksek dizi Yalı Çapkını’nın kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Afra Saraçoğlu

-          Mert Ramazan Demir

-          Çetin Tekindor

-          Şerif Sezer

-          Gülçin Santırcıoğlu

-          Emre Altuğ

-          Gözde Kansu

-          Ersin Arıcı

-          Beril Pozam

-          Doğukan Polat

-          İrem Altuğ

-          Öznur Serçeler

-          Hülya Duyar

-          Diren Polatoğulları

-          Buçe Buse Kahraman ve

-          Selen Özbayrak yer alıyor.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar