Kuş Uçuşu Setinde İbrahim Çelikkol Krizi

Kuş Uçuşu Setinde İbrahim Çelikkol Krizi
İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve çok seyredilen orijinal içeriklerden Kuş Uçuşu dizisinin setinde İbrahim Çelikkol krizi yaşandı.

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve ilk sezonu büyük ses getiren Kuş Uçuşu dizisinin 2. Sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlandı ve dizinin 2. Sezon yayın tarihi beklenmeye başlandı. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin 3. Sezon çekimleri ise şu sıralar devam ediyor. Kadrosunda ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin ikinci sezon çekimleri eksik kalan başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol’un eksik olan sahneleri çekildikten sonra oyuncu 3. Sezon için sete dahil olmuş ve çekimler başlamıştı. Ancak dizinin çekimleri devam ederken geçtiğimiz gün dizinin setinde bir sorun yaşandı ve çekimler durdu. Oyuncu İbrahim Çelikkol’un sahnesi olmasına rağmen rahatsızlandığını belirterek sete çıkmaması üzerine setin iptal edildiği öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci’nin yer aldığı dizinin çekimlerinin yeniden ne zaman başlayacağı ise henüz belli olmadı.

İbrahim Çelikkol Sete Çıkmadı

Netflix’te çok izlenen yapımlardan biri olan Kuş Uçuşu’nun setinde İbrahim Çelikkol krizi yaşandı. Dizinin geçtiğimiz gün planlanan çekimlerinin iptal olduğu öğrenildi. Dizide Kenan karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un çekim için sabah saatlerinde sete gittiği ve kendisini iyi hissetmediğini belirterek sete çıkmadı. Bunun üzerine sete sağlık görevlileri çağrıldı ve İbrahim Çelikkol’a serum bağlandı. Ünlü isim bir süre dinlendi bu sırada set ekibinin İbrahim Çelikkol’un olmadığı sahneleri çektiği öğrenildi. İbrahim Çelikkol dinlenmesinin ardından ise çalışamayacağını söyleyerek setten ayrıldı. Sette gerginliğin yaşandığı olay sonrası çekimlerin iptal edildiği öğrenildi. Çekim ekibinin İbrahim Çelikkol’un bu tavrına karşı tepki gösterdiği ve sette bir süre kriz yaşandığı öğrenildi.

Deprem Bölgesine Gitti

Daha önce de İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu dizisinin 2. Sezon çekimleri devam ederken Kahraman Maraş’ta yaşanan deprem dolayısıyla seti bırakmış ve deprem bölgesine gönüllü olarak gitmişti. Uzun bir süre deprem bölgesinde kalan oyuncu burada depremzedelere yardım etmişti. Dönüşte 2. Sezondan eksik kalan sahnelerinin çekimlerine başlayan oyuncu daha sonra ise Kuş Uçuşu’nun 3. Sezon çekimleri için sete çıkmaya başlamıştı. Oyuncunun bundan önce yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi setinde de Kuş Uçuşu dizisinin setinde yaşanılan gibi benzer bir olay yaşadığı öğrenildi.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar