Yaparsın Aşkım Yayından mı Kaldırıldı?

Yaparsın Aşkım Yayından mı Kaldırıldı?
Fox Tv ekranlarında uzun bir süredir ekranlara gelen ve oyuncu İlker Ayrık’ın sunduğu eğlenceli yarışma programı Yaparsın Aşkım yayından mı kaldırıldı? İşte detaylar!

Yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği yarışma programlarının başında geliyor Yaparsın Aşkım adlı yarışma programı. Fox Tv’de ekranlara gelen ve nişanlı ya da evli çiftlerin katılabildiği ve rakiplerin birbiriyle yarıştığı ve en yüksek sonuçları alarak finale kalmaya çalıştığı yarışma programı neşeli ve eğlenceli yarışmalarıyla seyircinin heyecanla takip ettiği bir yapım. Özelikle sunucu İlker Ayrık’ın neşeli ve komik sunumu ile birleşen yarışmanın zor ve garip etapları yarışmanın reytinginin bol olmasını sağlıyor. Yarışan çiftlerin değişik etaplarda yarışmaları kadar birbirleri ile ilgili açıkladıkları bilinmeyenlerin de heyecanla takip edildiği Yaparsın Aşkım’ın yeni bölümleri bir süredir yayınlanmıyor ve tekrar bölümleriyle ekrana geliyordu. Geçtiğimiz günlerde yeni bölümleriyle Pazar akşamları ekrana gelmeye başlayan Yaparsın Aşkım’la ilgili kanal şok bir karara imza attı.İşte detaylar!

Yaparsın Aşkım yayın Akışından Çıkarıldı!

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından pervasız Yapım tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu ünlü ve başarılı oyuncu İlker ayrık’ın sunduğu yaparsın Aşkım ani ve şok bir kararla kanal tarafından yayın akışından kaldırıldı. Uzun bir süredir tekrar bölümleriyle ekrana gelen ve ancak geçtiğimiz günlerde yeni bölümleri çekilen program Pazar günü olan yayın akışından çıkarıldı. Bu ani kararın neden olduğu bilinmezken yarışmanın yeniden akışa konulup konulmayacağı ise şimdilik bilinmiyor. Seyircinin severek takip ettiği yarışma programı evli ya da nişanlı çiftlerin zorlu ve eğlenceli parkurlarda yarışmaları ve birbirine üstünlük sağlayarak büyük ödül olan Arabaya ulaşmalarını amaçlayan program uzun bir süredir ekranlarda bulunuyordu.

İlker Ayrık Kimdir?

16 Ekim 1079 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen İlker ayrık liseye giderken tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. İlker Ayrık liseden sonra Kadıköy halk Eğitim merkezinde bir süre tiyatro eğitimi almış ve daha sonra Müjdat gezen sanat merkezinde tiyatro eğitimine devam etmiştir. Tiyatronun yanı sıra dizi ve sinema filmlerinde de rol alan İlker Ayrık’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Çakallarla dans, yapışık kardeşler, Yanlış anlama, Geniş Aile, Seksenler gibi yapımlarda rol alan oyuncu aynı zamanda Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek gibi yarışmaların da sunuculuğunu yapmıştır. Halen Yaparsın Aşkım’ın sunuculuğunu yapmaktadır.

23-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar