Yaz sezonunun en çok izleneni belli oldu

Yaz sezonunun en çok izleneni belli oldu
Bu sezon televizyon ekranlarında yayınlanan dizi ve programlardan en çok hangisi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı? İşte yaz sezonunun en çok izleneni;

Sezon dizilerinin ara vermesiyle birlikte bir çok yarışma programı ve yaz dizisi televizyon ekranlarında boy göstermeye başladı. Peki yaz akşamları seyirci tercihini en çok hangi programdan kullandı?

YAPARSIN AŞKIM ZİRVEDE

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yaparsın Aşkım programı İlker Ayrık'ın sunumuyla Salı, Perşembe ve Pazar akşamları seyircisiyle buluşarak reyting yarışında iyi sonuçlar elde ediyor. Daha önce Ben Bilmem Eşim Bilir ismiyle yayınlanan yarışma programı evli çiftleri bir araya getirerek birbirinden eğlenceli oyunlarla onlara araba kazanma imkanı sunuyor. Haziran ve Temmuz ayındaki başarılı reyting sonuçlarıyla Fox TV'nin diğer kanallardan bir adım önde olmasını sağlayan yarışma programı bu yaz ekran başındaki seyircilerin ve özellikle ailelerin en çok tercih ettiği TV programı oldu. 

Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 20:00'da ekranlara gelen Yaparsın Aşkım programı haftaiçi her gün 15:45'te ise tekrar yayınıyla Fox TV ekranlarında oluyor.

YAPARSIN AŞKIM'A NASIL BAŞVURULUR?

Eşiniz kaç acı biber yiyebilir? Ya da kaç basket atabilir? Peki sırtında eşi varken kaç şınav çekebilir? Eşler kıyasıya yarışıyor, eşini daha iyi tanıyan, en doğru tahminle oyunu en iyi oynayan çift, günün sonunda arabanın sahibi oluyor. Birçok ülkede reyting rekorları kıran My Man Can, şimdi yeniden Türkiye’de. Üstelik İlker Ayrık’ın eğlenceli sunumuyla. Rekabet, eğlence, yarışma ve sıfır model bir araba! Hepsi, Yaparsın Aşkım’da.

Programa katılmak ve araba sahip olmak isteyen evli çiftlerin aşağıdaki linke tıklayıp başvuru formunu doldurması gerekir.

https://www.fox.com.tr/Yaparsin-Askim/ekstra/22/Basvuru-Formu

Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Yaparsın Aşkım, eğlenceli oyunları ve hoş sohbetleriyle İlker Ayrık'ın sunuculuğunda Fox TV ekranlarında sizlerle! 

06-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar