Yaparsın Aşkım’da Evlilik Teklifi Mutsuz Sonla Bitti!

Yaparsın Aşkım’da Evlilik Teklifi Mutsuz Sonla Bitti!
Fox Tv'nin başarılı ve eğlenceli yarışma programı Yaparsın Aşkım'da sürpriz teklif... Yarışmaya nişanlı olarak katılan çift'ten beklenmeyen evlilik teklifi! Detaylar haberimizde!

Yıllardır Fox Tv’de yayınlanan ve ekranların en eğlenceli, en sevilen ve en heyecanlı yarışma programlarından Yaparsın Aşkım seyirciyi ekranlara bağlamaya devam ediyor. Pervasız Yapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını M. Serdar Fırat - Serhat Sarı’nın, sunuculuğunu ise sevilen oyunca İlker Ayrık’ın üstlendiği yarışma eşlerin birbirini tanıyıp tanımadığı ve sınırlarını bilip bilmediği formatı üzerine kurulu. Yarışmada her bölümde dört çift yarışırken çiftler birbirini elemek ve finale kalmak için kıyasıya rekabeti ve tatlı atışmaları programa keyif katıyor. Finale kalan iki çiftin büyük ödül arabayı kazanmak için son kez yarıştığı programda geçtiğimiz gün sürpriz bir olay yaşandı. Ayrıntıları canlıtv takipçileri için derledik.

Yaparsın Aşkım’da Sürpriz Teklif!

Birçok ülkede reyting rekorları kıran My Man Can’dan uyarlanan Yaparsın Aşkım tüm heyecanıyla devam ederken programda tüm Türkiye ve seyircinin önünde inanılmaz bir olay yaşandı. Sunucu İlker Ayrık’ın sunduğu programda sürpriz bir teklif herkesi şok etti. Programa yarışmacı Cihan Bey’in Didem Hanım’a yaptığı evlilik teklifi damga vurdu. Yarışmacı Cihan Bey nişanlı olduğu Didem Hanım’a tek taş yüzük alarak kameraların önünde ve stüdyodaki seyircilerin huzurunda sürpriz evlilik teklifi etti. Herkes bu sürpriz karşısında adeta şok olurken Didem hanımın vereceği cevap meraklanma beklenmeye başlandı.

Didem Hanım’ın Cevabı!

Yaparsın Aşkım’a yarışmacı olarak katılan nişanlı Cihan ve Didem çifti programa damgasını vurdu. Programda nişanlısına evlilik teklif etmek isteyen Cihan artık evlenmek istediğini söyleyerek “Burası özel bir yer siz de öyle o nedenle bu özel teklifi burada yapmak istiyorum dedi.” Yarışmada sürpriz evlilik teklifi alan Didem Hanımın cevabı beklenirken Cihan Bey heyecanlıydı. Teklifinin kabul edileceğinin umuduyla “evet” cevabını beklerken nişanlısından ummadığı bir cevap alarak adeta yıkıldı. Didem Hanım’ın Cihan Bey’i tüm Türkiye’nin önünde yıkan cevap gelmekte gecikmedi. Didem Hanım nişanlısı Cihan’a, dürüst davranmak istediğini biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söylemesi herkesi şaşkına uğrattı. Elinde yüzük ile kalan ve aldığı cevap karşısında yıkılan Cihan, seyircilerin şaşkın bakışları karşısında ne yapacağını bilemedi. Herkesin şok olduğu anda her zamanki gibi üzgün yarışmacıyı teselli etmek yine sevilen sunucu İlker Ayrık’a kaldı.

03-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar