Kaçış dizisinde talihsizlik bitmiyor! Engin Akyürek koronaya yakalandı

Kaçış dizisinde talihsizlik bitmiyor! Engin Akyürek koronaya yakalandı
Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in başrolde olduğu Kaçış dizisinin çekimleri başlamıştı. Kaçış çekimleri önce kar engeline daha sonra korona engeline takıldı.

Disney Plus için hazırlanan ilk dizilerden biri olan Kaçış setinde talihsizlikler arka arkaya geldi. Merakla beklenen Kaçış dizisi seti yaşanan yoğun kar nedeniyle ara vermek durumunda kalmıştı. Kaçış ekibinin Gaziantep'teki çekimleri olumsuz hava şartları nedeniyle aksamıştı. Çekimleri Gaziantep'te yapılan Kaçış dizisinde başrol başarılı oyuncu Engin Akyürek'e ait. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Engin Akyürek koronaya yakalandı. Covid-19 salgınının artmasıyla Kaçış ekibinde de çok sayıda vaka görülmüştü. Karlı günlerin ardından bu kez de çekimlere koronavirüs arası verildi.

Engin Akyürek koronavirüse yakalandı

Türkiye'de dahil 42 ülkede yayına başlamaya hazırlanan Disney+ birçok yeni projeye talip oldu. Disney+ için hazırlanan yapımların ilklerinden biri ise İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Kaçış dizisi oldu. Gaziantep'te çekilen Kaçış ekibi geçen hafta yağan yoğun kar yağışı nedeniyle sette aksamalar yaşamıştı. Diğer yandan koronavirüs vakaları da görülmeye başlanmıştı. Sette birçok kişi koronavirüse yakalanırken Engin Akyürek de hastalandı. Engin Akyürek'in de koronavirüs testi pozitif çıkınca sette plan değişikliğine gidildi. Engin Akyürek'in olmadığı sahneler çekilmeye başlandı. Akyürek'in koronayı hafif atlattığı ve karantina sürecinde dinlendiği öğrenildi. O3 Medya tarafından Disney+ için hazırlanan Kaçış setinde koronavirüs alarmı ise devam ediyor.

Kaçış kadrosunda hangi oyuncular var?

Disney Plus için hazırlanan Kaçış kadrosunda birçok güçlü oyuncu yer alıyor. Genç bir muhabir olan Mehmet dizinin baş karakteri. Şavaş muhabiri olan Mehmet'i Engin Akyürek canlandırırken dizide kendisinin partneri ise güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu. Kaçış kadrosunda, Levent Ülgen, Aziz Çapkurt, Leyla Tanlar, Adem Yılmaz, Aras Aydın, Onur Bay, Sezgin Uzunbekiroğlu gibi oyuncular yer alıyor. Yağız Alp Akaydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kaçış dizisi heyecanla bekleniyor. Senaryosunun Engin Akyürek'e ait olduğu Kaçış dizisinde bir savaş muhabirinin heyecan dolu hikayesi aktarılacak. Koronavirüse yakalanan Engin Akyürek'in karantina sürecinin ardından sete dönmesiyle Kaçış ekibi çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

29-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar