Yargı 3. Bölüm İzle

Yargı 3. Bölüm İzle
Yargı 3. Bölüm İzle; 3 Ekim Pazar akşamı 3. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı’nın yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yargı 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat ve Uğur Aslan’ın rol aldığı Yargı bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 3. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bu sezonun iddialı dizilerinden olan ve Ay yapım tarafından hazırlana dizi yayınlanan ilk iki bölümde seyirciye gerilimli ve heyecanlı bir dizi izleteceğinin ipuçlarını verdi. Dizinin yayınlanan bölümlerinde aldığı reytingler Kanalıda mutlu ederken dizinin bu akşam yayınlanacak 3. Bölümünde ise heyecan fırtınası daha da artacak gibi görünüyor. Bir cinayet üzerine gelişen olaylarda cinayetle yargılanmaya başlayan gencin Cinayet amiri olan babası ve savcı olan abisinin ve cinayete kurban giden genç kızın avukat olan ablasının iç içe geçen hikayelerinin ele alındığı Yargı’nın 3. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarımda olacak.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve kanalın büyük beklentiler içinde olduğu yeni yapımı Ay Yapım imzalı Yargı yayınlanan son bölümde seyirciyi adeta şoke etti ve nefessiz bıraktı. Cinayete kurban giden Ceylin’in kız kardeşi İnci’nin ortaya çıkan ve ailesinin bilmediği gerçekleri ve Savcı Ilgaz’ın babasının İnci ile olan resmi bölüme damga vurdu. Ilgaz babasının İnci’yle olan resmi karşısında şoke olurken Ceylin de aynı duyguları kardeşinin ortaya çıkan bilgileri karşısında yaşadı.

Yargı 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarının bu sezon başlayan ve bu akşam 3. Bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Yargı Ay Yapım imzasını taşıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine heyecanlı anlar yaşanıyor. Ceylin’in İnci’nin arabasında bulduğu İnci ve Polis amiri Metin’in yan yana çekilmiş fotoğrafı hem Ceylin’i hem de Savcı Ilgaz’ı zor durumda bırakır. Ilgaz bir kez daha büyük bir yanılgıya düşmüştür ve ailesi tarafından ikinci kez yanıltılmıştır. Aynı şey Ceylin içinde geçerlidir ve ikili birbirine bir kez daha mesafeli durular. Savcı Ilgaz babasının resmiyle ortaya çıkan gerçekle zor anlar yaşarken Ceylin kardeşinin katilini bulmak için hem Ilgaz’ı hem de Eren’i zorlamaktadır. Bu durum cinayeti soruşturan Savcı Pars’ın da dikkatini çeker. Bu arada Savcı Pars hem kardeşinin intikamını almak hem de Ilgaz’ı hata yapmaya zorlamak için Çınar’ı tutuklu yargılatmaya kararlıdır ve bunun için elinden geleni yapacaktır. Ceylin ise hem kardeşinin gerçek katilini bulmak hem de Çınar’ı tutuksuz yargılatmak için çabalamaktadır ve bu durumu da ailesinden gizlemek zorundadır. Yargı bu akşam yayınlanacak 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

03-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar