Yargı 12. Bölüm İzle

Yargı 12. Bölüm İzle
Yargı 12. Bölüm İzle; 5 Aralık Pazar akşamı 12. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı’nın yayınlanan 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberinizde!

Yargı 12. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Uğur Aslan ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı Yargı bu akşam saat 20.00’da 12. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve seyircinin çok seyrettiği yapımlardan olan Yargı aynı zamanda pazar akşamlarının da en çok seyredilen yapımı olma başarısını gösteriyor. Gerilim ve dram tarzında ele alınan dizinin yayınlanan her bölümü seyirciyi meraka ve heyecana sürüklerken aynı zamanda sürpriz gelişmelerle nefesleri kesiyor. Bir cinayet davasında yaşanılan ilginç ve çarpıcı gelişmeleri ve sürprizleri ekrana taşıyan Yargı bu akşam 12. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

YARGI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu sezon ekrana gelmeye başlayan başarılı ve reytingi bol dizi Yargı seyirciye heyecanlı bölümler izletiyor. Dizinin yayınlanan her bölümü gerilim ve dramla seyirciyi nefessiz bırakıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı’nın yayınlanan son bölümünde Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin bir dava sebebiyle karşı karşıya gelirler. Öbür taraftan Savcı Pars, Eren, Çınar ve Yekta karşılarına çıkan bulmacanın çözümü için kimseye belli etmeden harekete geçerler. Öbür taraftan Ceylin ve Ilgaz’ı ise bundan sonra çok zor kararlar beklemektedir.

Yargı 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu akşam 12. Bölümüyle ekrana gelen Yargı seyirciyi yine heyecanlı bir bölümle ekrana kilitleyecek. Dizinin yayınlanan 12. Bölümünde Ceylin, birbirlerine en yakın oldukları bir anda Ilgaz’ın tereddüt etmesi üzerine oldukça sarsılır. Metin Amirin sırrı Ilgaz ile Ceylin’in kurmaya çalıştıkları bağı geri dönüşsüz bir şekilde kıracak mıdır yoksa ikilinin daha da güçlenmesine yardımcı mı olacaktır? Öbür taraftan iyice köşeye sıkışan Engin’in tehditleri herkesin hayatını alt üst etmektedir. Engin’in tehditleri büyük olaylara mı sebep olacaktır yoksa olaylar artık durulacak ve herkes rahata mı erecektir? Ilgaz ve Ceylin’in birlikte çalıştıkları davada ise her an yeni gelişmeler yaşanmaktadır ve bu gelişmeler herkesi derinden etkilemektedir. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Yargı bu akşam saat 20.00’da 12. Bölümüyle yayınlanıyor.

05-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar