Yargı 4. Bölüm izle

Yargı 4. Bölüm izle
Yargı 4. Bölüm izle; Yeni sezonun iddialı dizi Yargı 4. Bölüm 10 Ekim Pazar akşamı seyirciyle buluşuyor. Yargı 4. Bölüm izlemek için bütün detaylar haberimizde...

Ekran serüvenine başladığından beri dikkatleri üzerine çeken yeni dizi Yargı çok konuşulacak bir bölümle bu akşam ekranda olacak. Yargı 4. Bölüm izlemek isteyenler ise internet aramaları yapmaya başladı bile. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başaran Yargı dizisi yeni sezonun en iddialı yapımlarından oldu. Yargı dizisi ilk 3 bölümüyle seyirciden tam not aldı ve bu durum reytinglere de yansıdı. Yargı 4. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Yargı 4. Bölüm full izle!

Yargı 4. Bölüm canlı izle

Yargı 4. Bölüm izle; Ay Yapım imzalı Yargı dizisi sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başrolleri paylaşıyor. Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ali Seçkiner Alıcı, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ece Yüksel, Başak Gümülcinelioğlu, Arda Anarat gibi birçok isim de Yargı kadrosunda yer alıyor. Bir cinayetin yollarını kesiştirdiği Ceylin ve Ilgaz'ın hikayesi dikkat çekmeyi başardı. Ünlü oyuncuların performansı da seyirci tarafından beğenildi. Yargı 4. Bölüm bu hafta yine iddialı bir bölüm olarak ekranda olacak. Kanal D'de yayınlanan Yargı 4. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yargı 4. Bölümde neler olacak?

Yargı 4. Bölüm izle; Yargı yeni bölümde Ceylin, Zafer'in sorgusuna tanık oluyor ve İnci'yle ilgili gerçekleri öğreniyor. Bu gerçekler Ceylin için yeterince zorken Zafer'in geçmişiyle ilgili bilgiler daha da sarsıcıdır. Ceylin babasıyla sınanacaktır. Baba kız arasında zorlu bir sorgu yaşanacak. Yargı 4. Bölümde Ilgaz da ailesi ile ilgili gerçeklerin peşindedir. Babası ve kardeşinin sırlarla dolu hayatını araştırır. Ilgaz bir seçim yapacak ve Ceylin'le katilin kim olduğu noktasında yol ayrımı yaşayacaklar. Ilgaz'la Ceylin bir birlerine güvenmek konusunda yeniden sınanacaklar. Ceylin ve Ilgaz gerçeğe ulaşmak için zor duvarları aşmak durumundalar. Kanal D'de bu akşam yayınlanacak Yargı 4. Bölüm izlemek için bağlantıya tıklayın… İyi seyirler.

10-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar