Yargı Dizisi 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yargı Dizisi 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Her pazar akşamı olduğu gibi bu pazar akşamı da ekranlarda yargı rüzgarı esecek. 71. Bölümde neler olacak? Ceylin'in yeni planı nedir?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı 71. Bölüm fragmanı ekranlarda yerini aldı. Yeni bölümde izleyenleri merakla bekleten Ceylin’in planı nedir sorularını akıllara getirdi. Filiz ile Ceylin arasındaki son sahne yürekleri ağızlara getirmişti. Yeni bölümde neler olacak?

71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 

Ay Yapım imzası ile 3 sezondur reyting rekorlarına imza atmayı başaran Yargı dizisi nefesleri kesen yeni bölümleri ile izleyenleri ekranlara toplamaya devam ediyor.

Sema Ergenekon kaleminden muhteşem bir cinayet konusu ile başlayan dizi de Ceylin ve Ilgaz’ın yaşadıkları izleyenlere mutlu son isterken konu her bölümde daha da içinden çıkılmaz bir hal alarak devam ediyor.

3 sezon itibari ile Mercan’ın kaybolması izleyenleri büyük ölçüde etkilerken, Mercan’ın yeniden bulunması ve anne babasına teslim edilmesini merakla beklerken Filiz yine ellerinden almak için avukat Nil ile hastane koridorlarında rapor almaya çalışırken Ceylin’in planı yürekleri ağızlara getirdi.

Yeni Bölümde Neler Olacak? 

Yayınlanan 71. Bölüm fragmanın da ise Ceylin’in Ilgaz’a sarılıp ‘ Çok korktum öldürecek sandım beni’ ifadelerinden sonra Filiz’in ise ‘ belinden silahını çıkarıp duvara ateş etti’ dediği anlar fragmana damgasını vuran sahne oldu. Dizi severler ise yayınlanan fragman ardından Ceylin’in planı nedir? Sorularını akıllara getirdi. Ilgaz’ın çaresizliği yine Ceylin ile karşı karşıya gelirken ‘ Ya sana bir şey olsaydı, ben seni de kızımızı da herkesten her şeyden korurum ama seni senden koruyamıyorum’’ sözleri karşısında Ceylin’in gözyaşlarına hakim olamıyor.

Yargı Dizisi resmi sosyal medya platformunda yayınlanan 71. Bölüme ait görüntülerde ise Mercan’ın ailesinin yanına döndüğü belli oluyorken, Mercan eve nasıl döndü? Filiz ve Ceylin ifadelerinin ardından Filiz’e ne olacak? Ceylin Savcı bu olayda kendisini nasıl açıklayacak hepsi merak konusu oldu.

Her Pazar akşamı Kanal D ekranlarında sevenleri karşısına çıkan Yargı dizisi bu hafta yine yürekleri ağızlara getiren yeni bir bölümle ekranlarda olacakken, dizi izleyenler şimdiden gün sayarak ikinci fragmanın gelmesini bekliyor.

Yeni Bölüm Ne Zaman? 

Kızlarına kavuşan Ceylin ve Ilgaz sonunda rahat bir nefes alacak mı? Sırada onları bekleyen olay nedir?

Yargı yeni bölümü ile 12 Kasım Pazar akşamı saat 20:00’ de Kanal D ekranlarında…

10-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar