Yargı Dizisinde Flaş Ayrılık

Yargı Dizisinde Flaş Ayrılık
Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Zümrüt karakteri diziye veda etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Yargı dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Pazar akşamları yayınlanan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan orijinal içerikli Yargı dizisi bu sezona damga vuran yapımlardan biri olarak ön plana çıktı. Bir avukat, bir savcı ve bunların çevresinde yaşanan dram ve aşk dolu hikayelerle adli olayları anlatan dizi Pazar akşamlarının en çok seyredilen yapımı olmayı başardı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolde olduğu ancak yan karakterlerin de en az başrol kadar aktif ve başarılı olduğu dizinin hikayesinde yer alan Zümrüt karakterinin hikayesinin sonuna gelindiği için senaryo gereği diziyle vedalaştığı öğrenildi. Dizide Zümrüt karakterini canlandıran Esma Yeşim Gül diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Zümrüt Karakteri Yargı’ya Veda Etti

Ay Yapım imzalı ve Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı Dizisi Kanal D’nin en çok sevilen dizileri arasına girmeyi başardı. Sezon başından beri hikayesiyle seyirciyi kendisine bağlayan ve reytinglerde de ilk sıraya oturan Yargı dizisinde Zümrüt karakteri hikayeden çıktı. Dizide Ceylin’in ablası Aylin’in eşi Osman’la bir ilişki yaşayan ve bu ilişkiden hamile kalan Zümrüt baskılara dayanamayarak çocuğunu aldırmak zorunda kalmıştı. Daha sonra birlikte olduğu Osman’ın eşi Aylin’lle bir veda konuşması yapan Zümrüt, oldukça dramatik bir şekilde bebeğimi aldırdım artık gidiyorum diyerek Yargı’ya veda etmişti. Genç oyuncu Esma Yeşim Gül geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve Yargı’dan ayrıldığını duyurdu. Esma Yeşim Gül paylaşımında “Böyle muhteşem bir işe ve ekibe dahil olduğum için çok ama çok şanslıyım. Emeği geçen, destekleyen herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Esma Yeşim Gül Kimdir?

Yargı dizisinde Zümrüt karakterine hayat veren genç oyunculardan Esma Yeşim Gül26 Haziran 1995 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Esma yeşim Gül daha sonra tiyatro ve dizlerde rol almaya başlamıştır. Yargı dizisinde Zümrüt karakteri olarak seyirci karşısına çıkan Esma Yeşim Gül,

·         Yargı

·         Meryem

·         Yeşilçam

·         ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem, adlı yapımlarda rol almıştır.

30-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar