Yargı'nın komiseri Uğur Aslan'dan özel açıklamalar: Farkına varılmamış olmak üzücü

Yargı'nın komiseri Uğur Aslan'dan özel açıklamalar: Farkına varılmamış olmak üzücü
Yargı dizisinde Eren Komiser karakteriyle beğeni toplayan Uğur Aslan katıldığı programda çok özel açıklamalar yaptı. Uğur Aslan "Farkına varılmamış olmak üzücü" dedi.

Yeni sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Yargı dizisi oyuncuları ile de dikkat çekiyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde olduğu dizide başarılı sanatçı Uğur Aslan da yer alıyor. Kanal D'de yayınlananYargı'da komiser Eren karakterini canlandıran Uğur Aslan katıldığı programlarla da gündeme geliyor. Uğur Aslan en son Şarkılar Bizi Söyler programına katılmış ve oradaki performansı sosyal medyada çok konuşulmuştu. Uğur Aslan bu kez Armağan Çağlayan'ın hazırladığı programa katıldı. Aslan'ın programdaki samimi açıklamaları ilgi gördü. Esprili ve samimi bir sohbet ortamında yapılan programda Uğur Aslan kendisinin geç farkedildiğini belirtirken, "Farkına varılmamış olmak ve sahip olduğun değerlerin yok sayılması üzücü" ifadelerini kullandı.

Uğur Aslan Armağan Çağlayan'a konuştu

Eren Komiser Uğur Aslan Armağan Çağlayan'ın sorularını cevapladı. Aslan kendisi ile ilgili samimi açıklamalar yaptı. Sektörün sorunlarını dile getiren Aslan, "Bunu bir itiraf olarak anlatayım. Çok da küsen, darılan bir yapım yoktur. Ben kendimi oyunculuk mesleğinde hep donatmaya çalıştım. Mesela bir oyuncu, enstrüman çalabilmeli, at binebilmeli, spor anlamında aktif olabilmeli. Ben ney de üflüyorum, keman da çalıyorum, geleneksel savaş sanatlarıyla da ilgileniyorum. Ortaya koyduğunuz çaba, sonuç bulsun istiyorsunuz haklı olarak. Ama sektörün yaptığı ısrar, sizin kenarda bekletilmenize sebep oluyor. Farkına varılmamış olmak ve sahip olduğun değerlerin yok sayılması üzücü" dedi.

Uğur Aslan Şarkılar Bizi Söyler'de mi keşfedildi?

Uğur Aslan Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un beraber hazırladığı Şarkılar Bizi Söyler programına katılmıştı. Bu programda Uğur Aslan'ın şarkı performansı dikkat çekmiş ve bugün dahi sosyal medyada en çok paylaşılan içeriklerden biri olmuştu. Armağan Çağlayan Uğur Aslan'a bu programla ilgili soru sordu. Aslan, "Popüler bir içeriğin içinde kendime bir alan buldum ama orada yaptığım her şey, biriktirdiğimin bir sonucuydu. Ama izleyici, 'Bir dakika ya! Adam şarkı söyleyebiliyor, oyunculuğu da iyi' diyor ve gün sonunda, sana hakkını teslim ediyor. Bunu 50 yaşında yapıyor ama çok da önemli değil. Keşke o çaba ve gayreti gösteren insanlar, çok daha çabuk karşılık bulabilse" diye konuştu.

29-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar