Yargı'nın Senaristi Sema Ergenekon'un Yaptığı Paylaşım Dikkatleri Dizinin Üzerine Çekti

Yargı'nın Senaristi Sema Ergenekon'un Yaptığı Paylaşım Dikkatleri Dizinin Üzerine Çekti
Kanal D ekranlarının en beğenilen dizileri arasında yer alan Yargı dizisinin senaristi öyle bir şey paylaştı ki seyirci merakla beklemeye başladı.

Ay Yapım imzası, Ali Bilgin’in yönetmenliğinde ekranlarda yerini alan Yargı dizisinin her hafta heyecanla yeni bölümü bekleniyor. 14 bölüm ile ekranlarda yerini alacak olan Yargı dizisinin senaristi ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinin arasında yer alan Yargı dizisinin başrollerinde ise çok güçlü iki isim yer alıyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun baş rollerinde yer aldığı dizi, Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Senaristliğini Sema Ergenekon’un üstlendiği yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Yargı büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. Ünlü senarist Sema Ergenekon, adliye koridorlarında ve mahkeme salonlarında büyük bir emek harcamış. Senaryoyu kaleme alırken iki yıl boyunca gözlem yapan Ergenekon izleyiciden büyük takdir toplamaya devam ediyor.

Yargı dizisinde rol alan oyuncu kadrosunun da itina ile seçilmesi gözlerden kaçmıyor. Her hafta büyük bir performans sergileyen dizi ekibi her yeni bölümde izleyenleri ekran başında tutmayı başarıyor. Sosyal medya üzerinde dizide rol alan tüm karakterlerin oyunculuklar ise sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bir konu olarak yerini alıyor.

Hikayenin güçlü yanı ise her hafta yapılan tahminlerin ve kişilerin beklendiği gibi çıkmaması izleyicide büyük bir merak uyandırıyor.

Yargı dizisinin müzikleri de ayrı beğeniliyor. Dizinin jenerik müziğinin imzası ise Toygar Işıklı’ya ait. Işıklı ve Sema Ergenekon’un sosyal medya üzerinden yaptıkları bir paylaşım ise dizi takipçilerini heyecanlandırdı…

Bir çok dizi müziğine imzasını atan Işıklı, daha önce, Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe, Aşk-ı Memnu, Ezel, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kuzey Güney gibi unutulmayan birçok dizinin jenerik müziğinde ismini yazdırdı. Toygar Işıklı’nın paylaşımını Sema Ergenekon, sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü müzisyen Toygar Işıklı, senarist Sema Ergenekon’u etiketleyerek “Belki de yeni yılda başka bir sürpriz de gelir. Belli mi olur? Değil mi?” ifadeleri ile paylaşımda bulundu. Ergenekon ise paylaşıma “Bence gelir” diyerek yanıt verdi. Işıklı ve Ergenkon’un konuşmaları, 2022 yılında Yargı dizisinin müzikleriyle ilgili izleyiciyi bir sürprizin beklediğini göstermiş oldular.

Ünlü müzisyen Toygar Işıklı 2022’de Yargı dizisinin müziklerinden oluşan bir albümün çıkaracağının müjdesini sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile verdi.

 

20-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar