Kardeşlerim Dizisinin Suzan’ı Diziden mi Ayrılıyor?

Kardeşlerim Dizisinin Suzan’ı Diziden mi Ayrılıyor?
Atv'de seyirciyle buluşan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim Dizisinde Suzan’ın düşme sahnesi seyirciyi şoke etti. Suzan’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi!

Atv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin merak ve ilgiyle izlediği Kardeşlerim dizisinde son haftalarda yaşanan olaylar herkesi meraka boğmuş durumda. Reytinglerde oldukça iyi yerlerde olan Kardeşlerim dizisinin sevilen karakteri Suzan’la ilgili son bölümde yaşananlar seyirciyi tam bir merak ve endişe içinde bıraktı. Son olarak geçtiğimiz hafta iki önemli karakteri olan Kadir ile Melisa’yı hikayeden çıkaran dizi hikayede neler oluyor sorusunu sordurmuştu. Seyirciyi oldukça şaşırtan bu iki ayrılığın ardından dün akşam yayınlanan bölümünde yine sevilen karakter Suzan’ın başına gelenler tam bir şok etkisi yarattı. Dizinin sevilen karakterlerinden Suzan’ın bölümde başına gelenler ve diziden ayrılıp ayrılmadığı sorusu seyirciyi merak içinde bıraktı. Peş peşe yaşanan bu gelişmeler dizinin seyircisini, hikaye bitiyor mu, dizi final mi yapacak endişesine sürükledi.

Suzan’a Ne Oldu?

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden dram ağırlıklı Kardeşlerim dizisinde son bölümlerde peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta dizinin iki önemli oyuncusu Halit Özgür sarı ile Damla İkizoğlu’nun diziden ayrılmasının şoku henüz atlatılamadan bir ayrılık haberi de bu hafta geldi. Henüz tam olarak kesinleşmese de dizinin sevilen karakterlerinden Suzan’ın son bölümde başına gelenler karakterin hikayeden çıkıp çıkmadığı sorusunu gündeme getirdi. Son bölümün final sahnesinde Suzan’ın verilen bir davette kendini metrelerce yükseklikten aşağı atması seyirciyi adeta şoke etti. 4 kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizide 34 yaşında hoş ve bakımlı bir kadın olan Suzan, kocasında bulamadığı sevgiyi dışarda ararken, her olayla birlikte kendini yeniden keşfeden duygusal bir karakteri canlandırıyor. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünün finalinde kendini aşağı atan Suzan’ın hikayeden ayrılıp ayrılmadığı ise önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde netlik kazanacak.

Ahu Yağtu (Suzan) Kimdir?

Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu Ahu Yağtu 11 Temmuz 1978 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Henüz çok genç yaşta sahnelerde ve podyumlarda yer almaya başlayan ahu Yağtu bir dönem sunuculukta yapmıştır. Daha sonra aldığı oyunculuk eğitimleriyle birlikte dizilerde boy göstermeye başlayan Ahu Yağtu’nun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Bir Avuç Deniz

·         90 60 90

·         Kampüsistan

·         Savcının Karısı

·         Canım Babam

·         Komiser Nevzat

·         Kavak Yelleri

20-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar