Yargıya bir savcı daha

Yargıya bir savcı daha
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve üçüncü sezonunda olan pazar akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Yargı'ya yeni bir savcı geliyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezon üçüncü sezonuyla ekrana gelen Yargı dizisi Pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi aldığı reytinglerle Pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz haftalarda dizinin kadrosunda yer alan ve Savcı Pars karakterine hayat veren oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın dizinin hikayesinden çıkmasıyla uzun süre gündeme gelen dizinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in yer aldığı ve senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Yargı’nın kadrosuna son olarak başarılı ve ünlü bir oyuncu olan Serdar Orçin dahil oldu. Şimdilik hikayeye 3 bölüm ve bir savcı karakteri olarak dahil olan Orçin’in önümüzdeki bölümlerden itibaren seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Yargı’ya Yeni Savcı Geliyor

Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ve Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu Yargı dizisi Pazar akşamlarının sevilen ve reytingi bol dizileri arasında yer alıyor. Başarılı dizide geçtiğimiz haftalarda büyük bir ayrılık gerçekleşmiş ve dizinin hikayesinde ilk bölümden itibaren yer alan Mehmet Yılmaz Ak dizinin hikayesinden ayrılmıştı. Ayrılığı büyük olay olan Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı Savcı Pars karakterinin eli kesilmiş olarak bulunmuştu. Geçtiğimiz bölümde de Savcı Pars’ın cesedi bulunmuştu. Hikayeden çıkan Pars Savcı’nın yerine daha önce dizide yine rol alan Yurdaer Okur dahil dahil olmuştu. Seyircinin heyecanlandığı gelişmelere son olarak yeni bir savcının girişi de eklendi. Oyuncu Serdar Orçin diziye yeni bir savcı olarak dahil oldu. Serdar Orçin’in hikayesinin şimdilik üç bölüm olarak düşünüldüğü öğrenildi.

Yargı Sezon Sonu Bitiyor

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan, Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yargı dizisi Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanıyor. Üçüncü sezonunda olan dizinin sezon sonunda final yapacağı belirtiliyor. Dram, aşk ve gerilim türünde ele alınan dizi seyirci tarafından oldukça sevildi. Dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken senaryosunu ise Sema Ergenekon kaleme alıyor.

30-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar