Yargı’ya Ödüllü Bir Oyuncu Katıldı

Yargı’ya Ödüllü Bir Oyuncu Katıldı
Kanal D ekranlarının son iki sezonuna damgasını vuran reytingi yüksek dizi Yargı 3. Sezon için hazırlıklarını her koldan devam ettiriyor.

Televizyon ekranları yeni yayın dönemine oldukça hızlı başladı. Yeni ve eski diziler arasında kıran kırana bir reyting yarışının ilk sinyalleri verilmeye başlanırken bu sezon 3. Sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan Kanal D’nin sevilen ve reytingi yüksek dizisi Yargı’da yeni sezon yeni bölümleriyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve son iki sezonun Pazar akşamlarına damgasını vuran Dram ve aile türündeki dizi Yargı yeni yayın döneminin ilk bölümü için gün saymaya başladı. Seyircinin heyecanla takip ettiği ve son sezonda kadrosundan büyük isimleri kaybeden ve bu yönüyle acaba sorularının sorulduğu Yargı’nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Son olarak kadrosuna Savcı Efe karakteriyle katılan genç ve başarılı oyuncu Ulvi Kahyaoğlu dizinin sevenleri arasında heyecan yaratmayı başarmıştı. Şimdi de dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Dizinin hikayesine Can karakteri olarak katılan başarılı oyuncu Ferit Kaya’da aynı şekilde dizinin sevenleri arasında heyecana sebep oldu.

Ferit Kaya Yargı’da

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan başarılı ve genç oyuncu Ferit Kaya Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Yargı’nın kadrosuna katıldı. Yer aldığı yapımlardaki başarılı performansı ile dikkatleri çeken ve ödüllü oyunculardan olan Ferit Kaya’nın dizide Can karakterine hayat vereceği öğrenildi. Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı Yargı son iki sezona damgasını vuran yapımlardan biri. Bu sezon final sezonu olması beklenen ve bugüne kadar pek çok oyuncunun yer aldığı dizi yeni sezon için hem hikayesini hem de kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeni sezon için son saymaya başlayan dizide yine seyirciyi heyecanlandıran ve şaşırtan gelişmeler yaşanacak.

Yeni Sezon Başlıyor

Şu sıralar 3. Sezon çekimleri devam eden ve yeni sezonunun heyecanla beklendiği yargı dizisi Kanal D ekranlarında Pazar akşamları ekrana geliyor. 64. Bölüm çekimlerinin devam ettiği dizinin 3. Sezonunda seyirciyi heyecanlı gelişmeler bekliyor. Beş yıllık bir zaman atlaması yalanılacak dizide seyircinin sevdiği Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz’ın ayrılacakları ve birbirine hem yakın hem uzak bir hayatın içinde yer alacakları öğrenildi. En önemli sürprizin ise dizinin beş yıllık zaman atlaması ile Ceylin ve Ilgaz’ın bir kızlarının olması olacak. Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisi Yargı yeni sezon için çalışmalarını devam ettiriyor.

11-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar