Yasak Elma 100. Bölüm İzle

Yasak Elma 100. Bölüm İzle
Yasak Elma 100. Bölüm İzle; 1 Mart Pazartesi akşamı 100. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yayınlanan 100. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 100. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Nesrin Cavadzade’nin rol aldığı Yasak Elma 100. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Başladığı günden itibaren pazartesi akşamları yayınlanan ve seyircinin üç sezon boyunca severek takip ettiği Yasak Elma bu akşam yayınlanacak 100. Bölümüyle bu uzun sürede dalya diyen diziler arasına giriyor. Her hafta reytinglerde ilk beş içinde yer alan ve yep yeni bir hikaye ve yep yeni oyuncularla adeta yeniden doğan Yasak elma son bölümlerde heyecanlı sahnelerle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Bu akşam ekrana gelecek 100. Bölümde her zaman olduğu gibi güç, iktidar ve entrika dolu sahnelerle yine seyirciye doyumsuz bir bölüm izletecek olan yasak Elma saat 20.00’da ekranlarda olacak.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve her hafta entrika dolu hikayelerle özellikle kadın seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisinin yayınlanan son bölümünde Ender ve Şahika işbirliği sonunda meyvesini vermiş ve Şahika holdingde önemli bir noktaya gelebilmek için düşman saydığı Hasan Ali ile evlenmiştir. Hasan Ali bu şok evlilik karşısında ne yapacağını bilemez bir haldedir ancak kolay kolay da verdiği mücadeleden vazgeçmeyecektir.

Yasak Elma 100. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak elma bu akşam ekrana gelecek 100. Bölümle dalya diyor ve seyircisine yine heyecanlı bir bölüm vaat ediyor. Dizide geçtiğimiz hafta Hasan Ali ile evlenen Şahika sonunda amacına ulaşmış ve holdingde yönetici konumuna ulaşmıştır. Bu durum karşısında yönetimde olan Hasan Ali ve Ender ne yapacaklardır? Ender Şahika ile işbirliği sonunda elde ettiği yönetim kademesinden istediğini alabilmek için fikirler sunar ancak Şahika bu fikirlere karşı gelerek Ender’i de şaşırtır. Şahika Hasan Ali ile evli olmasının verdiği güç ve imkanlarla her şeyi yapmaya başlamıştır ancak bu durum Ender’i ve özellikle de Hasan Ali’yi rahatsız etmeye başlamıştır. Ama bu durumdan Şahika memnundur ve kolay kolay bu durumu kaptırmamak için çalışmaktadır. Öbür taraftan Çağatay Cansu yüzünden kimin onu tehdit ettiğini araştırırken uzun zamandır sakladığı sırrını açıklamak zorunda kalır. Yasak Elma bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar