Yasak Elma 116. Bölüm İzle

Yasak Elma 116. Bölüm İzle
Yasak Elma 116. Bölüm İzle; 18 Ekim Pazartesi akşamı 116. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanan 116. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 116. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Murat Aygen, Berk Oktay, Melisa Doğu, Yasmin Erbil, Biran Damla Yılmaz ve Barış Aytaç’ın rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 116. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon beşinci sezonuyla ekrana gelen ve beş sezondur pazartesi akşamları yayınlanan Fox Tv’nin Med Yapım imzalı dizisi Yasak Elma bu sezonda iyi bir reyting ortalamasıyla yayınına başladı. Bir holding, bu holdingi ele geçirmek isteyen birçok kişi ve bu kişilerin başında iki kadın. Entrika, aşk, aldatma ve gücün konuşulduğu ve her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen hikayesiyle Yasak Elma son beş sezondur pazartesilere damga vuran yapımlardan biri. Dizinin bu akşam yayınlanacak 116. Bölümüyle yine heyecanlı anlara sahne olacak. Dizinin 116. Bölümü saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Med Yapım tarafından Fox Tv için yapılan ve beşinci sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma yayınlanan 115 bölümüyle pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri oldu. Fox Tv’nin en çok seyredilen dizisi olan Yasak Elma’nın yayınlanan son bölümünde yine intikam ve aldatma ve entrika vardı. Dizinin 115. Bölümünde aldatıldığını öğrenen Yıldız bunu affetmemiş ve Çağatay’dan intikam almaya karar vermiştir. Yıldız sadece Çağatay’dan değil aynı zamanda Kumru’dan da intikam almaya yemin etmiştir.

Yasak Elma 116. Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve son beş sezondur her pazartesi seyirciyle buluşan Yasak Elma seyirciye keyifli ve entrika dolu bir dizi seyrettirdi. Dizinin heyecanlı ve gerilimli hikayesinde güç, iktidar, entrika ve aşk başrolde yer alıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde de yine kılıçlar çekilmiş durumda. Geçen bölümde eşi Çağatay tarafından Kumru ile aldatılan Yıldız bunu unutmayacak ve intikama karar verecektir. Bunun için Kumru ile Çağatay’ın birlikte olduğunu belgelemek için çalışmalara başlar. Öbür taraftan Çağatay ve Kumru Yıldız’ın kendilerini bildiğinden habersiz görüşmeye ve birlikte olmaya devam etmektedirler. Bu arada Ender Arzu’nun gelmesiyle yeni bir rakip geldiğini anlaşmıştır. Bu konuda büyük bir deneyime sahip olan Ender Arzu’yu alt etmek için ve onu göndermek için kolları sıvar. Yasak Elma bu akşam yayınlanacak 116. Bölümüyle saat 20.00’da FoxTv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

18-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar