Yasak Elma 123. Bölüm İzle

Yasak Elma 123. Bölüm İzle
Yasak Elma 123. Bölüm İzle; 6 Aralık Pazartesi akşamı 123. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisinin yayınlanan 123. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 123. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Yasmin Erbil ve Melisa Doğu’nun rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 123. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına başlayalı tam 5 sezon olan ve her sezonda pazartesi akşamlarına damga vuran ve en çok seyredilen yapımlardan olan entrika, aşk, aldatma ve güç odaklı dizi bu sezonda yenilenen kadrosuyla yine en çok izlenenler arasında yer alıyor. Her sezon final diyerek başlayan ancak aldığı reytinglerin yüksek olmasıyla sürekli uzatılan dizinin 6. sezonu içinde hazırlıklar yapıldığı iddia ediliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 123. Bölümü saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının fenomen yapımlarından biri olan ve her sezon ve her bölüm reytinglerde kanalın en iyileri arasında yer alan Yasak Elma bu sezonda aynı ritmini koruyor. Dizinin yayınlanan son bölümlerine Yıldız ile Çağatay’ın boşanma konusu ve Kumru ile Çağatay’ın ilişkisi damga vurdu. Yıldız’ın boşanma davası açması ve bu sırada Çağatay ve Kumru’dan intikam alma kararı farklı yerlere evrilirken son anda Çağatay’ın mahkeme salonunda söyledikleri durumu tamamen değiştirir. Bu arada Doğan ve yıldız arasındaki ilişki farklı yerlere doğru gitmeye başlar.

Yasak Elma 123. Bölümde Neler Olacak?

Fox Tv ekranlarının reytingi bol yapımlarından Yasak Elma bu akşam yine heyecanlı ve entrika dolu bir bölümüyle ekranlara geliyor. Mahkemede Çağatay’ın yaptığı açıklamalar Yıldız’ı şoka uğratırken Doğan, Yıldız ile Çağatay’ın ayrılmaması için çalışmaktadır. Bu arada Çağatay, Yıldız ile Doğan’ın birlikte olduklarını düşünerek Doğan’a saldırır ve ikili arasında sert bir kavga ve tartışma yaşanır. Çağatay, Yıldız ve Doğan’ı tehdit ederken sürpriz bir kararla Kumru’ya evlenme teklif eder. Ancak bu sırada onları izleyen ve yalanılanları gören Yıldız kararını verir. Yıldız, Çağatay’a boşanmaktan vazgeçtiğini ve evine geri döndüğünü söyler. Ancak Yıldız’ın planı bambaşkadır. Bu durum karşısında Çağatay ne yapacağını bilemez bir haldedir. Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek 123. Bölümüyle saat 20.00’da FoxTv ekranlarında.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar