Yasak Elma 3. Sezon başlama tarihi belli oldu

Yasak Elma 3. Sezon başlama tarihi belli oldu
Önümüzdeki sezon oyuncu değişikliğine gidecek olan Yasak Elma 3. Sezon başlama tarihi belli oldu. Dizide Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’den büyük sürpriz var

Geçtiğimiz sezon pazartesi akşamları evlerimize konuk olan Yasak Elma dizisi 3. Sezona bomba gibi hazırlanıyor. 47. bölümüyle final yaparak tatile çıkan dizi, sürpriz bir finalle seyircilerini şaşırtmıştı. Önümüzdeki sezon oyuncu değişikliğine gidecek olan Yasak Elma 3. Sezon başlama tarihi belli oldu. Dizide Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’den büyük sürpriz var. Şimdi haberimize geçelim.

Yasak Elma 3. Sezon başlama tarihi belli oldu

Sezon finalinde Ender’in suya düşmesiyle sonlanan dizinin 3. Sezon ne zaman başlayacağı merak edilenler arasındaydı. Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece sosyal medya hesabından dizinin ne zaman başlayacağını bildirerek merakı giderdi. 2 sezondur pazartesi akşamları FOX TV ekranlarından evlerimize konuk olan Yasak Elma dizisinin 3. Sezonda Ağustos ayında başlayabileceği konuşuluyordu. Sette hummalı çalışmaların başladığını öğrendiğimiz Yasak Elma dizisinde önemli bir rol üstlenen Eda Ece, instagramdan hesabından soru-cevap yaparak hayranlarına müjdeyi verdi. Eylül ayında başlayacağı belirtilen dizinin 3. Sezon ilk bölümü 9 Eylül günü başlayacak. Soru cevap platformunda soruları cevaplayan Eda Ece sorulan sorular karşısında bocaladı. Hatta bu sorulardan biri olan “Ender’i kim suya düşürdü?” sorusunu ise kaçamak cevapladı. “Keşke söyleyebilsem”

Yıldız beni çok eğlendiriyor

Kendisini beğenerek izlediğini ifade eden bir takipçisinin “Dizideki rolünü seviyor musun?” şeklindeki sorusuna da içtenlikle şu cevabı verdi. “Çok seviyorum hem de çok. Yıldız’ı izlemek sanki ben oynamıyormuşum gibi beni eğlendiriyor”

Canlandırdığı karakteri özümsediğini ve içselleştirerek oynadığını belirten güzel oyuncu rol arkadaşlarını da çok sevdiğini vurguladı. Dizide kardeşi rolündeki Sevda Erginci’nin yeni bölümlerde olmamasının kendisinde hayal kırıklığı oluşturan Eda Ece, Yasak Elma’da başrolü paylaşan Talat Bulut, Şevval Sam ve Onur Tuna ile beraber olmaktan keyif duyduğunu da belirtti. Dizinin yapımcısı Medyapım da oyuncu değişikliğine gidildiğini, önümüzdeki sezon Lila karakterini Buçe Buse Kahraman’ın oynayacağını söyledi.

Eda Ece’yi tanıyalım

1990 İstanbul doğumlu oyuncu Şişli Terakki Lisesi’nden mezun oldu. Ardından Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitiren Eda, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel anlamda oyunculuğa başladı. “Kızım İçin”, “Kocan Kadar Konuş”, “Kocan Kadar Konuş Diriliş”, “Görümce”, “Deli Dumrul” , “Yol Arkadaşım”  ve “Deliha 2” sinema filmlerinde başarıyla görev yaptı. 

Televizyon dizilerinde ise sırasıyla şu dizilerde rol aldı.

2003 Hayat Bilgisi (Sude)

2011 Pis Yedili (Günçiçek)

2014 Beni Böyle Sev (Zeyno)

2015 İlişki Durumu: Karışık (Elif)

26-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar