Yasak Elma 58. Bölüm İzle!

Yasak Elma 58. Bölüm İzle!
Yasak Elma 58. Bölüm İzle; 25 Kasım Pazartesi 58. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisi’nin 58. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 58 Bölüm izle; Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece’nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma 25 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor. Üçüncü sezonuyla Fox Tv’de başarılı bir sezon daha geçiren Yasak Elma ekranların en entrika dolu dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Ender – Yıldız işbirliğinin son bölümlere damga vurduğu ve Halit Argun’un zor zamanlar geçirdiği dizi pazartesi akşamları en çok seyredilen dizilerden biri. Dizinin her bölümünü heyecan ve tutkuyla seyreden Yasak Elma hayranları 58. Bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Son bölümde Halit’in en büyük düşmanlarından Nadir’in ortaya çıkması ve Ender’in Nadir’le işbirliği yapması Halit’i şoka uğratmıştı. Pazartesi akşamlarının entrika dolu dizisi Yasak Elma’nın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE!

Fox Tv’de üç sezondur yayınlanan entrika dolu dizi Yasak Elma bu akşam 58. Bölümüyle ekrana geldi. Geçen bölüm ortaya çıkan Halit’in en büyük düşmanı Nadir’in, Ender’le işbirliği yaptığını öğrenen Halit Argun şaşkına dönmüştür. Halit karşı hamle yapmak için harekete geçer. Nadir ise Ender’inde desteğiyle Halit’i alt etmek için başka bir yol daha bulur. Bu yol ise Yıldız’dan geçmektedir. Öbür taraftan Halit’in düşmanlarını alt etmek için bulduğu çözüm tüm düzeni değiştirmiştir.

Yasak Elma 58. Bölüm Özeti!

Fox Tv’de yayınlanan Yasak elma 25 Kasım 2019 Pazartesi akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Dizinin 58. Bölümünde Halit, Ender’in Nadir’le işbirliği yaptığını öğrenince şaşkına dönmüştür. Ancak Halit yenilgiyi hemen kabul edecek biri değildir ve karşı hamle yapmakta gecikmez. Bu hamle tüm dengeleri değiştirirken Nadir, Halit’i alt etmek için yeni bir yol bulur. Bu yol ise Yıldız’dan geçmektedir.

Öbür taraftan Yıldız, Nadir’in kendisine olan ilgisinden şüphelenir. Yıldız, şirkette Nadir’den köşe bucak kaçarken yaşanan bu durum Halit’in dikkatini çekmiştir. Halit, Nadir’i karısından uzak durması konusunda net bir şekilde uyarır. Halit, Şahika’nın oyunlarının ardından Yıldız’ın masum olduğunu anlamış ve Yıldız’a daha bir ilgili davranmaya başlamıştır.

Yasak Elma 58. Bölümü tek parça izlemek ve Yasak Elma’yla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

25-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar