Yasak Elma 60. Bölüm İzle!

Yasak Elma 60. Bölüm İzle!
Yasak Elma 60. Bölüm İzle; 9 Aralık Pazartesi Akşamı 60. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma 60. Bölüm tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 60. Bölüm İzle; Şevval Sam ve Talat Bulut’un başrollerinde yer aldığı Yasak Elma 9 Aralık Pazartesi Akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor. Üç sezondur Fox Tv’nin Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni entrika dolu dizisi Yasak Elma 60 Bölümde de yine izleyiciyi ekrana kilitliyor. Yıldız ve Halit’in tekrar barışması üzerine Şahika planlarını devreye sokmaya başlıyor. Şahika’nın etkili olacağı ve Halit ile Yıldız’ı ayırmaya çalışacağı dizinin 60 bölümünde Şahika Halit’i elde edebilmek için her türlü çabayı gösteriyor. Ender’inde yardımına ihtiyaç duyan Şahika’nın planları tutacak mı? Yasak Elma 60. Bölüm’de seyirciyi nasıl sürprizler bekliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin üç sezondur süren başarılı dizisi Yasak Elma bu akşam 60. Bölümüyle ekrana geldi. Her bölüm birbirinden karmaşık ve entrika dolu hikayelerle seyirciyi ekrana kilitleyen Yasak Elma bu bölümde de yine nefesler tutularak izleniyor. Halit Argun’un etrafında dönen ve Ender, Yıldız, Şahika üçgeninde gelişen olayların çarpıcı hikayesinin anlatıldığı dizi her bölüm reyting rekorları kırıyor. Dizinin bu bölümünde Şahika’yla işbirliği yapmak zorunda kalan Ender, Şahika’nın verdiği görevleri yerine getirmektedir.

Yasak Elma 60. Bölüm Özet!

Seyircinin pazartesi akşamlarının heyecanla ve merakla takip ettiği dizilerden biri olan Yasak Elma bu akşam 60. Bölümüyle ekrana geliyor. Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender, bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Şahika’nın ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmaktır ve bunun için Ender’in yardımına ihtiyacı vardır. Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.

Yasak Elma’nın heyecanla ve nefesler tutularak izlenecek 60. Bölümünde üç kadın arasındaki entrika dolu hikaye zirve yapıyor. Yıldız Halit’i kendine iyice bağlamaya çalışırken Ender Şahika’dan kurtulmaya çalışıyor ve Şahika’da Halit’i elde edebilmek için planlarını devreye sokuyor.

Yasak Elma 60. Bölümü tek parça izlemek ve Yasak Elma’yla ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

09-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar