Yasak Elma 61. Bölüm İzle!

Yasak Elma 61. Bölüm İzle!
16 Aralık Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Yasak Elma yeni bölümünde Yıldız ve Ender, el ele verip Şahika’yı göndermeye çalışıyorlar. Lakin Şahika boş durmuyor

Fox Tv ekranlarında her pazartesi yayınlanan Yasak Elma, 61. Bölümüyle yine heyecan fırtınası estirecek. 16 Aralık Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Yasak Elma yeni bölümünde Yıldız ve Ender, el ele verip Şahika’yı göndermeye çalışıyorlar. Lakin Şahika boş durmuyor. Tanıtımı büyük beğeni toplayan Yasak Elma son bölümde nelr oluyor, konusu nedir, hepsi ve ötesi haberimizde. Şimdi detaylar.

Yasak Elma 61. Bölüm İzle!

3 sezondur Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Yasak Elma her hafta ters köşe yapan senaryosu ile izleyiciyi şoke ediyor.Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı Yasak Elma, bu hafta 61. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. 61. Son bölümde ; Yıldız ve Ender,ortak hareket ederek Şahika’yı göndermeye çalışıyor.

Lakin Şahika bu! Derhal planı sezip karşı atağa kalkıyor. Bu arada Halit, Nadir’in hamleleri karşısında harekete geçmeye karar veriyor. Artık bu hamleler karşısında sessiz kalmayacaktır. Aradığı fırsatı da bulur. Nadir’le ilgili büyük bir koz yakalar.Ancak Nadir’in ummadığı birinden yardım alması karşısında planını uygulayacak mı yoksa bekleyecek mi, 16 Aralık Pazartesi akşam saat 20:00’de Fox Tv’de izleyip göreceğiz. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?

Şahika’nın iş birliği teklifini kabul eden Ender tam bir ikilemdedir. Bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yapmalı, diğer taraftan ise ondan bir an önce kurtulmalıdır. Planların kadını Şahika, ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmak üzerine kurar ve bu konuda Ender’den yardım ister. Bu yardımı fırsata çevirmek isteyen Ender ise karşı bir oyunla bir taşla iki kuş vurmaya çalışacaktır.

Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay, Şafak Pekdemir, Doğaç Yıldız, Barış Aytaç, Hakan Karahan, Buçe Buse Kahraman ve Barış Kılıç gibi oyunculardan oluşan Yasak Elma, iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ancak hayalleri farklı iki kardeştir. Yıldız bir parça istediğine kavuşur. Sosyetik Ender Argun’la tanışan Yıldız’ı artık farklı bir hayat beklemektedir. Ender ise Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanacaktır. Bu nedenle Yıldız’a hayatının teklifini sunar. Diğer kardeş Zeynep’in çalıştığı firma el değiştirince kibirli biri olan Alihan Taşdemir, fabrikanın yeni sahibi olur. İlk görüşte Zeynep’e tutulsa da  Zeynep mesafeli durur. Aralarında onca zıtlığa rağmen birbirlerinden etkilenen ikili kendilerini tam bir sarmalın içerisinde bulur. Bu arada Zeynep, Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olduğunu bilememektedir.

16-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar