Yasak Elma 62. Bölüm izle!

Yasak Elma 62. Bölüm izle!
23 Aralık Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Yasak Elma 62. Yeni bölümde Ender bir kumpasa kurban gittiğini anlıyor. Oklarını Yıldız’a çeviriyor.

Fox Tv ekranlarında her pazartesi yayınlanan Yasak Elma, 62. Bölümüyle heyecan ve aksiyon fırtınası estirecek. 23 Aralık Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Yasak Elma 62. Yeni bölümde Ender bir kumpasa kurban gittiğini anlıyor. Oklarını Yıldız’a çeviriyor. Hedefine Yıldız’ı alması nasıl sonuçlanacak? Tanıtımları bile  beğeniyle izlenen Yasak Elma son bölümde neler oluyor, konusu nedir, hepsi ve ötesi haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma 62. Bölüm izle!

Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma'nın merak edilen yeni bölümü bu akşam ekranlara geliyor. 3 sezondur Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma her hafta ters köşe yapan senaryosu ile izleyiciyi kendine bağlıyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade gibi kalburüstü oyuncuların başrollerini paylaştığı Yasak Elma 62. Bölümde Ender'in bir kumpasa kurban gittiğini anlaması ve oklarını Yıldız’a çevirmesi dikkat çekiyor.

Yalıda Kıyamet Kopuyor

Yıldız, Halit’in hayatını kurtarmak için Nadir’e verdiği fotoğraf, yalıda kızılca kıyameti koparıyor. Derhal harekete geçen Halit için tek şüpheli Ender’dir. Ender ve Yıldız'ın birbirine düşman haline gelmesi Şahika’yı mutlu ederken hedefine doğru yürüyen Şahika neler planlıyor, 23 Aralık Pazrtesi akşamı saat 20.00’de. Keyifli seyirler.!

Yasak Elma dizisinin konusu nedir?

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay, Şafak Pekdemir, Doğaç Yıldız, Barış Aytaç, Hakan Karahan, Buçe Buse Kahraman ve Barış Kılıç gibi oyunculardan oluşan Yasak Elma, iki kardeşin hayata tutunma hikayesini anlatıyor. Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkündür. İki kardeş olmalarına hayalleri çok farklıdır. Kardeşlerden Yıldız hayalini kurduğu lüks yaşama kavuşur. Sosyetik Ender Argun’la tanışan Yıldız’ı artık farklı bir hayat beklemektedir. Ender’in ise amacı farklıdır. Avucuna düşürdüğü Yıldız’ı, kocası Halit Argun’a karşı kullanacak ve böylece Halit’ten kurtulacaktır. Gözü lüks hayattan başka bir şey görmeyen Yıldız’a hayatının teklifini sunar.

Yıldız’a nazaran daha muhafazakar ve ağırbaşlı olan Zeynep’in gözü yüksekelrde değildir. Bulduğu  firmada kendince çalışmaktadır. Derken firma el değiştirir ve son derece ukala ve kibirli Alihan Taşdemir, fabrikanın yeni sahibi olur. Zeynep bu değişkiliğe hiç sevinmemiştir. Hele daha ilk görüşte kendisine başka gözle bakan Alihan’ı gözü hiç tutmamıştır. İlk görüşte Zeynep’e tutulan Alihan ise kibrini bir yana bırakarak Zeynep’e yasklaşmaya çalışır. Başlarda mesafeli duran Zeynep daha fazla direnemz. Aralarında onca zıtlığa rağmen birbirlerinden etkilenen ikili kendilerini tam bir sarmalın içerisinde bulur. Bu arada Zeynep, Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olduğundan habersizdir.

23-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar