Yasak Elma 64. Bölüm izle

Yasak Elma 64. Bölüm izle
Yasak Elma 64. Bölüm izle | FOX Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma dizisinde bu hafta neler olacak? Yasak Elma yeni bölümü (13 Ocak 2020) kesintisiz izlemek için tüm detaylar burada.

Yasak Elma 64. Bölüm izle | FOX TV ekranlarındaki yerini her hafta daha yükseğe taşıyan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü izle. Yılbaşı tatilinden sonra yeni yılın ilk bölümü olan Yasak Elma 64. Bölüm izle detayları burada. 13 Ocak Pazartesi Yasak Elma izle...

Yasak Elma 64. Bölüm izle

Yasak Elma her hafta olduğu gibi bu haftada izleyiciyi ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Yeni yılın araya girmesi ile 2 haftadır yeni bölümleri yayınlanmayan diziler bu hafta bomba gibi yeni bölümler ile reyting sıralamalarını alt üst edecek. Bunların arasında bu akşam yani 13 Ocak Pazartesi akşamı yepyeni ve heyecan dolu yeni bölümü ile Yasak Elma'da var. Entrikadan bir an olsun uzak kalamayaların tek adresi Yasak Elma'nın 64. bölümünde neler olacak? 

Yasak Elma 64. Bölüm (bu hafta) neler olacak?

Fenomen dizi Yasak Elma'nın bu akşam ki yani 64. yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Geçtiğimiz sezonlarda kadrodan ayrılan Zerrin karakteri diziye geri dönüyor. Zerrin, Lila'nın annesidir. Zerrin’in gelmesi Yiğit ve Lila arasındaki aşkı farklı bir noktaya taşıyacaktır. Son bölümde Yıldız ve Ender'in kendisine hazırladığı kötü planı öğrenen Leyla, onlardan intikam almak için kolları çoktan sıvamıştır. Yıldız ve Ender Leyla’nın yapacaklarından korunmak için önceden önlem almaya başlamışlardır. Fakat intika hırsı ile bürünen Leyla, arkasında Şahika’nın gücüyle hareket ederek onları ummadıkları yerden vurmaya çalışacaktır. 2 haftanın ardından yepyeni ve heyecan dolu bölümü ile Yasak Elma, bu akşam 13 Ocak 2020 Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

YASAK ELMA'DA GEÇEN HAFTA

Yıldız'ın aklını Leyla ve Halit arasında yaşanan yakınlaşma kurcalamaktadır. Bu duruma el atmak zorunda kalan Yıldız, çaresiz bir şekilde Ender'in kapısını çalar. Ender ise Yıldız'ı saf dışı bırakmak işine geldiğinden Yıldız'ın imdadına yetişir. Hemen aklındaki planı harekete geçirmek için adım atar. Yıldız ve Ender'in ortak hedefi haline gelen Leyla da ikilinin bu hamlesine bir karşılık verecektir. Leyla, Yıldız ve Ender'in ortak düşmanı olan çok gizli biriyle ittifak kuracaktır. Böylece hiçbir şey bundan böyle aynı kalmayacaktır. Birbirinden haz etmeyen Yıldız ve Ender artık ortak düşmanlarına karşı omuz omuza mücadele etmek zorunda kalacaktır.

13-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler