Yasak Elma 65. Bölüm İzle!

Yasak Elma 65. Bölüm İzle!
Yasak Elma 65. Bölüm İzle; 20 Ocak Pazartesi akşamı 65. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 65. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 65. Bölüm İzle; Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Tuana Türkay, Şafak Pekdemir ve Buçe Buse Kahraman gibi oyuncuların rol aldığı Fox Tv’nin 3. Sezonunda olan Yasak elma 20 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da ekrana geliyor. İlk sezonundan itibaren kanalın en iyi reyting alan yapımlarından biri olan dizi özellikle bu sezon seyircinin yavaş yavaş ilgisini kaybetmesiyle reytinglerinde bir düşüş yaşıyor. Medyapım tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği dizi son bölümlerinde Halit Argun ve Ender arasındaki gerilim damgasını vurdu. Pazartesi akşamlarının merakla seyredilen dizilerinden Yasak Elma 65. Bölüm’ü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Fox Tv’nin son üç sezondur en çok izlenen ve bir sonraki hafta ne olacak diye en çok merak edilen dizisi Yasak Elma yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Kanalın en entrika dolu dizisi olan yasak Elma her hafta yeni bir entrika ile izleyicisi ile buluşuyor. Ender, Yıldız, Şahika, Leyla gibi dizinin kadın karakterleri arasında kalan Halit Argun’un halinin anlatıldığı ve hemen herkesin Halit Argun’a karşı olduğu dizinin yeni bölümü de yine entrikalarla dolu olacak.

Yasak Elma 65. Bölümde Neler Olacak?

Ender ve Halit Argun arasında süren gerilim ve şirketi ele geçirme yarışı son safhalarına girerken bu kavgaya giren Yıldız ise Halit’i elinde tutabilmenin yollarını aramaktadır. Ancak zaman zaman yaptığı hatalar Halit Argun’u çileden çıkarmaktadır. Yıldız son olarak Halit Argun’un şirketinde çalışan Leyla’ya kafayı takmış durumdadır. Leyla’yı şirketten kovdurmanın yollarını arayan Yıldız, Leyla’nın karşı hamlesiyle neye uğradığını şaşırır. Ancak inadından vazgeçmeyen Yıldız yeni planlar yapmaya başlar. Öbür taraftan Şahika ise Ender’le olan kavgasında abisi Kaya’yı kaybetmemek için yeni planlar yapar ama Yıldız Şahika’ya Kaya ile evli olduğunu bir kez daha hatırlatır. Kaya ile uzun yıllar sonra oğulları sayesinde yeniden evlenen Ender ise Kaya’dan tekrar etkilenmeye başlamıştır. Ender Kaya’yı etkilemek için kendince planlar yaparken bu planları Şahika tarafından engellenecektir. Şahika ise abisi Kaya ile yakınlaşmanın yolunun yeğeni Yiğit’le yeniden anlaşmak ve aralarını düzeltmek olduğunu düşünerek Yiğit’e yakınlaşmaya başlar.

Yasak Elma 65. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

20-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar