Yasak Elma 66. bölüm izle

Yasak Elma 66. bölüm izle
Yasak Elma 66. bölüm full izle. FOX TV ekranlarının, her bölümü türlü entrikalara sahne olan dizisi Yasak Elma, 66. bölümüyle ekrana geldi.

Yasak Elma 66. bölüm izle; Her Pazartesi akşamı FOX TV izleyicileriyle buluşan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Şahika, Yıldız ve Ender'e büyük bir oyun oynar. Yıldız ve Ender arasındaki ittifak devam etmektedir. İkili Şahika'nın kendilerine oynadığı oyundan bihaberdir. Halit ise Nadir ile ilgili bir gerçeği öğrenmiştir. Bunun altında kalmayan Nadir, Halit'e karşı şok bir hamle yapar. Yeni bölümü izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atın. Ayrıca bölümle ilgili tüm detaylar da yazının devamında yer alıyor. 

YASAK ELMA 66. BÖLÜM FULL İZLE

Yasak Elma dizisi 27 Ocak Pazartesi akşamı 66. bölümüyle FOX TV'den ekrana geldi. Her bölümünde türlü entrikaların döndüğü Yasak Elma dizisinin 66. bölümünü full ve tek parça olarak izlemek isterseniz aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca yayınlanan 66. bölümün özetine de yazının devamından ulaşabilirsiniz. 

YASAK ELMA 66. BÖLÜM ÖZETİ

Yasak Elma dizisinin 66. bölümünde Şahika, yaptığı manipülasyonla herkesi yanıltmaya çabalar. Halit ve Leyla arasındaki çok gizli ilişki herkes tarafından öğrenilmek üzeredir ancak Şahika, bunu örtbas etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Şahika işini öylesine iyi yapmıştır ki, kendisine karşı istemeye istemeye ittifak kuran Yıldız ve Ender, ona kanmıştır. En azından şimdilik Leyla konusunda endişeye mahal vermezler. Ancak öğrenmeleri çok ama çok yakındır. Halit ise kimsenin bilmediği bir gerçeği öğrenir. Bu gerçek Nadir hakkındadır. Halit'in bu gerçekle ne yapacağı ise merak konusudur. Nadir, Halit'i beklemeden hemen hedef alır. Halit, hiç beklemediği bir anda Nadir'den büyük bir darbe yer. Nadir ve Halit arasındaki savaşın nerelere gideceği de ayrı bir merak konusudur. 

YASAK ELMA OYUNCU KADROSU

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Şafak Pekdemir, Buçe Buse Kahraman, Barış Aytaç, İlber Kaboğlu, Hakan Karahan, Serkan Rutkay Ayıköz ve Doğan Yıldız yer alıyor. Med Yapım imzasıyla FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Yasak Elma dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryoyu ise Melis Civelek ve Zeynep Soyata kaleme alıyor.

27-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar