Yasak Elma 67. bölüm izle

Yasak Elma 67. bölüm izle
Yasak Elma 67. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisi, 3 Şubat Pazartesi akşamı 67. bölümüyle ekrana geldi.

Yasak Elma 67. bölüm izle; FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 3 Şubat Pazartesi akşamı 67. bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut'un başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 67. ve son bölümüne canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Yasak Elma dizisinin 67. bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca diziyle ve yeni bölümle ilgili ayrıntılara da yazının devamından ulaşabilirsiniz.

YASAK ELMA 67. BÖLÜM FULL İZLE

Yeni bölümde Halit ve Leyla'nın ilişkisi tehlikeye girecektir. Ender, çok yakınından biri tarafından uyarılır. Yıldız ise hayatı güllük gülistanlık devam ederken her şeyin aslında o kadar da tozpembe olmadığını fark edecektir. Yasak Elma dizisinin 67. bölümünü ve yayınlanan her yeni bölümünü canlitv.com üzerinden full ve tek parça olarak izleyebilirsiniz.

YASAK ELMA 67. BÖLÜM ÖZETİ

Halit ve Leyla, herkesten habersiz bir şekilde ilişkilerini sürdürmektedir. Ancak Halit, hal ve tavırlarıyla bu ilişkiyi ele vermektedir. Halit'in bu tavırlarını ilk fark eden kişi ise Zerrin olur. Zerrin hemen soluğu Ender'in yanında alır. Ender'e aklındaki şüphelerden bahseder. Bu şüphelerden haberdar olan Ender ise ikisine dikkat kesilir. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Talat'ın Leyla ile rahat rahat devam eden ilişkisi zora girer. Yıldız, son zamanlarda rahat bir nefes almıştır ancak hayatı birden bir tepetaklak olma tehlikesiyle karşı karşıyadır.

YASAK ELMA OYUNCU KADROSU

Limon Film imzası taşıyan ve FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Şafak Pekdemir, Buçe Buse Kahraman, Barış Aytaç, İlber Kaboğlu, Hakan Karahan, Serkan Rutkay Ayıköz ve Doğan Yıldız yer alıyor. Med Yapım imzasıyla FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Yasak Elma dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Senaryoyu ise Melis Civelek ve Zeynep Soyata kaleme alıyor.

FOX TV'nin entrikalarıyla bilinen dizisi Yasak Elma, her Pazartesi akşamı saat 20:00'da FOX TV izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin son bölümü olan 67. bölüm 3 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi.

03-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler