Yasak Elma 70. Bölüm İzle!

Yasak Elma 70. Bölüm İzle!
Yasak Elma 70. Bölüm İzle; 24 Şubat Pazartesi akşamı 70. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisi’nin 70. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 70. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma 24 Şubat Pazartesi saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor. Üç sezon önce başlayan ve Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi Yasak Elma özellikle Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakteri etrafında yer alan kadınların diziyi domine etmesi ve hikayeye yön vermesi üzerine kurulu. Özellikle son bölümlerde oldukça hızlı gelişen hikaye seyircinin de başını döndürecek bir hale geldi. Yıldız ve Halit arasında yaşanan olaylardan sonra ikilinin boşanması ve Yıldız’ın yeni bir evlilik teklifi alması Halit’i deliye döndürürken Halit ve Leyla arasında yaşanan ilişki de hızlı bir şekilde ilerlemeye başlamıştır. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma’nın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma bu sezon oldukça hızlı ilerleyen hikayesiyle seyircinin de başını döndürmüş durumda. Son bölümlerde Halit ve ilişki içinde olduğu Leyla’nın aralarındaki ilişkinin herkes tarafından öğrenilmesi özellikle Yıldız ve Halit’in boşanmasına sebep olmuştur. Boşanmanın ardından başka bir eve yerleşen Yıldız için düzenlenen doğum günü sürprizi ise geçtiğimiz bölüme damga vururken Halit’in en büyük rakibi ve düşmanı Nadir’in Yıldız’a evlilik teklif etmesi ise bölüme damga vurur. Ayrıca Leyla ile Halit arasındaki ilişki de Leyla’nın hamile olduğunu söylemesiyle başka bir aşamaya geçer.

Yasak Elma 70. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Hızlı ilerleyen hikayesiyle seyirciyi adeta oka uğratan Yasak elma 70. Bölüm inanılmaz olaylarla adeta seyircinin başını döndürecek. Halit Leyla’nın hamile olmasının şaşkınlığını yaşarken Leyla Halit’in çocuklarına kendisini kabul ettirme ve sevdirmeye çalışmaktadır. Yıldız ise evet dediği Nadir’in evlilik teklifinden dolayı şaşkındır ve aslında Nadir’le evlenmek istememektedir. Nadir ise Yıldız’la evlenebilmek için Ender’den yardım ister.

Öbür taraftan elma püresi işine soyunan Yıldız’a Amerika merkezli bir şirketin teklifi Yıldız’ın bir anda popüler olmasını ve zenginleşmesini sağlar. Yıldız inanılmaz bir hızla durumunu düzeltirken aynı hızla Halit de her şeyini kaybetmeye başlamıştır. Bütün mal varlığını kaybeden Halit yalısından ayrılmak zorunda kalacaktır. Halit bu arada Leyla’nın hamileliğini sonlandırmasını ister. Leyla ise bunu yapar ve acılı bir kadın rolüne bürünür. Ancak söyledikleri yalandır ve Halit bu yalanı kısa sürede öğrenir.

Yasak Elma 70. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar