Yasak Elma 71. Bölüm izle!

Yasak Elma 71. Bölüm izle!
Halit’in iflası herkesi derinden etkiliyor. Kartların yeniden karıldığı, taşların yerinden oynadığı Yasak Elma'nın 71. Bölümünde Şahika’nın aldığı karar herkesi nasıl etkileyecek?

Fox Tv’de 3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma 71. Bölüm izleyicisiyle buluşuyor. Yıldız’ın partneri olarak Gökhan Alkan’ın dahil olduğu Yasak Elma 71. yeni bölümde Halit’in iflası herkesi derinden etkiliyor. Kartların yeniden karıldığı, taşların yerinden oynadığı Yasak Elma'nın 71. Bölümünde Şahika’nın aldığı karar herkesi nasıl etkileyecek? Şimdi detaylar

Yasak Elma 71. Bölüm izle!

Başarısı her geçen gün artan Yasak Elma’da heyecan fırtınası hız kesmeden yoluna devam ediyor.  Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi usta oyunculara yer veren Medyapım imzalı Yasak Elma 71. Son bölümde Halit’in çöküşü etrafındakileri derinden etkilemiştir. Yeni düzene alışmak Halit, Zehra, Lila ve Erim için kolay olmayacaktır.

Halit’in iflasına mukabil yükselişe geçen Yıldız ise yeni hayatının tadını çıkarmaya niyetlidir. Ancak olanlara üzüldüğü için hevesi yarım kalacaktır. Soluk soluğa izleyeceğiniz Yasak Elma’nın 71. Son bölümüne buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şahika’dan şok edici karar!

Halit’in iflas edişiyle her şeyini kaybeden Şahika, şirketten gönderilmiş ve tüm kapılar yüzüne kapanmıştır. Hiç ummadığı bir hayatı yaşamak istemeyen Şahika, şartlardan dolayı daha da tehlikeli biri haline gelir. Herkesin hayatını etkileyecek bir karar verecek olan Şahika’nın planı 2 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00’de Fox Tv’de.. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?

Hamile olduğu ortaya çıkan Leyla, Halit’in çocuklarına kendini kabul ettirmeye çalışmaktadır. Yıldız’ı kazanmak için çırpınan Nadir, Ender’den yardım isteyince Ender, Halit’in Leyla’dan kuşkulanmasını sağlamaya çalışır. Leyla’nın hamileliğini öğrenen Yıldız aceleyle ancak yanlış bir karar alır. Leyla’nın artık bir işine yaramayacağını düşünen Şahika onu gözden çıkarmaya karar verir. Elma pürelerine gelen teklif Yıldız’ın hayatını değiştirip ona zenginliğin kapılarını ardına kadar açarken yanlış hamleler Halit’in ve imparatorluğunun çöküşünü hazırlamıştır. Taşlar yerinden oynamış ve kartlar yeniden karılmaya başlanmıştır.

Yasak Elma’ya takviye yapıldı

Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade’nin üstün performanslarıyla zirve yarışına ortak olan Yasak Elma’da Halit’in iflası ve Yıldız’ın yükselişi taşları yerinden oynattı. Yasak Elma'da mücadele yeniden başladı. Her şeyini kaybedip iflas eden Halit’e karşın zengin olan Yldız’a senaryo gereği bir partner ihtiyacı belirdi.  Tv100’den Birsen Altuntaş'tan aldığımız habere göre Gökhan Alkan, Yasak Elma'da Yıldız Argun'a partner olacak. 2 hafta sonra 73. Bölümle birlikte diziye katılacak olan Gökhan Alkan, Kerim karakterini oynayacak.

02-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar