Yasak Elma 73. Bölüm izle!

Yasak Elma 73. Bölüm izle!
Taşların yerinden oynadığı Yasak Elma'nın 73. Bölümünde Halit’in Şahika’yı yenmek için yaptığı intikam planı işe yarayacak mı? İşte Yasak Elma 73. yeni bölümde yaşanacaklar .

3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma 73. Bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Fox Tv’nin iddialı dizisi Yasak Elma yeni bölümde Şahika’nın evliliği herkesi derinden etkilerken iflas eden Halit, şirkette yeniden işe başlıyor. Kartların yeniden karıldığı, taşların yerinden oynadığı Yasak Elma'nın 73. Bölümünde Halit’in Şahika’yı yenmek için yaptığı intikam planı işe yarayacak mı? İşte Yasak Elma 73. yeni bölümde yaşanacaklar ve son bölümde olanlar haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma 73. Bölüm izle!

Fox Tv’de 3 sezondur Pazartesi günlerine damga vuran Yasak Elma’da heyecan, nefret ve entrika  fırtınası hız kesmeden yoluna devam ediyor.  Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi usta oyuncuların olduğu Medyapım imzalı Yasak Elma 73. son bölümde Halit’in Şahika’yı yenmek için yaptığı intikam planı devreye giriyor. Şahika'nın Ender'den kurtulmak için yeni bir oyuna başlaması ve Yıldız ile Kerim arasındaki yakınlığının başlaması bu haftaki bölümde çok konuşulacak.

Halit intikam planı yapıyor

Her hafta pazartesi akşamı gündem oluşturan Yasak Elma’da Halit yeniden işe başlıyor. Şirkette yeniden işe başlayan Halit, Şahika’yı yenmek için fırsat bulmuştur. Hemen devreye soktuğu bir intikam planı yapar. Bu sırada babalarına destek olmak için anlaşan Lila ve Erim olanlardan habersiz, ellerinden geleni yapmaktadır. Zehra ise yeni düzene uyum sağlamaya çalışsa da pek başarılı olamaz. Arkasından çevrilen oyunların farkında olan Şahika, Ender’den tamamen kurtulmak için yeni bir oyun hazırlar. Bu sırada Yıldız ve Kerim arasında bir yakınlık baş göstermiştir. Ancak hiç kimse beklenmedik sürprizlerle yüzleşmeye hazır değildir. Umulmadık sürpriz ve gelişmelerin yaşanacağı Yasak Elma 73. Bölümüyle 16 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de.

Son bölümde neler yaşandı?

Nadir’in ölümü herkeste şok etkisi yapmıştır. Şahika’nın ölmeden önce onunla son anda evlenmiş olması kafalarda soru işaretlerine yol açar. Yoksa bu da yeni bir oyun mudur? Bir şeyler döndüğünü sezen Ender ve Caner, Şahika’nın hesaplarını ortaya çıkarmak için ellerinden gelen tüm imkanları seferber etmişlerdir. İflas eden ve şirketten kovulan Halit, bir yandan zorlu hayat mücadelesi verirken diğer yandan Şahika’nın şirketi ele geçirmesine dayanamamaktadır. Gelen bir sürpriz haber Halit’in hayatı değişir ve yeniden şirkette işe başlar. Bu sırada nerden geldiği belli olmayan sürpriz bir isim  Yıldız’ın hayatını derinden etkileyecektir. Canlitv olarak keyifli seyirler dileriz.

16-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar