Yasak Elma 75. bölüm izle

Yasak Elma 75. bölüm izle
FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın ekrana gelecek 75. bölümünü bu sayfadaki bağlantıdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Yasak Elma 75. bölüm izle! FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 75. bölümü büyük merakla bekleniyor. Entrikalarıyla dikkat çeken dizinin her bölümü büyük ilgiyle izleniyor. Televizyonda reyting sıralamasının üst sıralarında yer alan dizinin bölümleri internet ortamında da oldukça popüler. Her bölümü milyonlarca internet kullanıcısı tarafından tık alıyor. Yasak Elma dizisinin 75. bölümünü internet üzerinden izlemek isteyenlerdenseniz yazının devamına göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra önceki bölümlerde ne yaşandığına da yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Yasak Elma 75. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir, Buçe Buse Karaman, Barış Aytaç, İlber Kaboğlu, Serkan Rutkay Ayıköz ve Doğaç Yıldız gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümleri Pazartesi akşamları FOX TV'den ekrana geliyor. Yasak Elma dizisinin 75. bölümünün 30 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da ekrana gelmesi gerekiyordu ancak yeni bölüm ileri bir tarihe ertelendi. 30 Mart Pazartesi akşamı Yasak Elma dizisinin eski bölümünün tekrarı ekrana gelecek. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü yayınlanmaya başlar başlamaz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz. 

Yasak Elma bir önceki bölümde neler yaşandı?

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisi entrika dolu bölümleriyle dikkat çekiyor. Yeni bölümlerini büyük merakla bekleyen izleyiciler, her bölümüne yoğun ilgi gösteriyor. FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Yasak Elma dizisinin 75. bölümünden önce dilerseniz bir önceki bölüm olan 74. bölümde neler yaşandığına göz atalım. 

Yasak Elma 74. bölümde yaşananlar; Şirketin yeni CEO'su Kerim olur ve Yıldız da bu durumdan haberdar olur. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Yıldız, onu işe alan kişinin Şahika olduğunu öğrenince arasına mesafe koyar. Ender ise Şahika'nın sinsi planlarını öğrenir. Onu sonsuza kadar hayatlarından def etmek için yapması gereken her şeyi yapar. Buna karşın Şahika'nın kendini kurtartmak için kendisine yaptığı teklife de sıcak bakar. Halit'in en büyük hedefi ise Yıldız'dır. Onu yeniden kazanabilmek için çabalar. Yıldız'ın kafası ise oldukça karışır.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler