Yasak Elma 76. Bölüm İzle!

Yasak Elma 76. Bölüm İzle!
Yasak Elma 76. Bölüm İzle; 14 Eylül Pazartesi 76. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisinin 76. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 76. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma Pazartesi saat 20.00’da 76. Yeni bölümüyle Fox Tv'de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren pazartesi günlerinin en güçlü yapımlarından biri olan ve her zaman zirveye ortak olan yasak Elma bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara gelirken sezonun ilk bölümü geçtiğimiz hafta seyirciyle buluşmuş ve yine yüksek bir reyting oranıyla yayıncısını ve yapımcısını mutlu etmişti. Dizinin bu akşam yayınlanacak 76. Yeni bölümünde de seyirci yine diziyi nefessiz seyredecek gibi görünüyor. İşte dizinin yeni bölümüne ilişkin notlar!

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Yasak Elma’nın geçtiğimiz hafta yayınlanan 75. Bölümünde Halit yeniden holdinge dönmüş ve Şahika ile gerilimli ve mücadeleci bir rekabeti başlatmıştı. Bu konuda Halit’in en büyük destekçisi aynı zamanda Şahika’nın da en büyük düşmanı olan Ender olurken Şahika bu gelişmeler karşısında şok olmuştu. Üstelik şirkete Ceo olarak getirdiği Kerim’in de geleceği sıkıntılı bir hal almıştı. Ancak Kerim için sadece şirket gündemde olmayacak ve Kerim Yıldız’ın peşini bir türlü bırakmayacaktı. Ancak Halit de bu sırada Yıldız’a yeniden evlenme teklifinde bulunarak sürpriz bir adım atmıştı.

Yasak Elma 76. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv’nin entrika ve gerilim dolu dizisi Yasak Elma geçen hafta sezona güçlü bir başlangıç yaparken seyircisini de yine adeta nefessiz bırakacak hikayelerle dönüş yaptı. Son bölümde Halit’in Yıldız’a yeniden evlenmek istediğini söylemesi ve yeni bir ev alarak tüm ailesiyle orada yaşamaya adım atması herkeste şok etkisi yaratırken Yıldız ise bu durumda kararsız kalmıştır. Öbür taraftan Yıldız’ın peşinden bir türlü ayrılmayan Kerim ve Yıldız arasında bir yakınlaşma başladığını fark eden Asuman bu duruma kayıtsız kalmaz ve Yıldız’ın Halit’le yeniden evlenmesi için çalışmalara başlar. Yıldız ise bu sırada Caner’e sürpriz bir parti yapmak için koşuşturmaktadır. Şirkette ve Ender’in evinde ise Ender ve Şahika gerilimi tavan yapmış durumdadır. Yasak Elma bu akşam yine heyecan yaratacak ve seyirciyi ekrana kilitleyecek bir bölümle geliyor.

Yasak Elma 76. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi ihmal etmeyin.

14-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar