Yasak Elma 77. Bölüm İzle!

Yasak Elma 77. Bölüm İzle!
Yasak Elma 77. Bölüm İzle; 21 Eylül 2020 Pazartesi günü 77. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisinin 77. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 77. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma Dizisi 77. Bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara ageldi. Dizi başladığı günden itibaren kanalın en güçlü yapımlarından biri olurken bu sezon 4. Sezonuna girerken de gücünden hiçbir şey kaybetmediğini son yayınlanan iki bölümde gösterdi. Aldığı yüksek reytinglerle kanalın en başarılı yapımlarından olan Yasak Elma seyirci tarafından adeta nefessiz izlendi. Entrika ve kavga ve stratejinin eksik olmadığı kadınların güç ve para savaşının içinde etkin olduğu dizinin yayınlanacak son bölümü de yine heyecan kasırgası estirecek gibi görünüyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin 4. Sezonuna giren başarılı dizisi Yasak Elma adeta kendini her bölüm yeniden yenileyerek bambaşka hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizi entrika dolu hikayesinin yanında aşk, kavga, strateji ve iktidar gibi kavramlarla da adeta her geçen bölüm daha da büyüyor. Son bölümde dizide Halit ve Şahika arasındaki kavga yeniden yükselirken Halit ailesine karşı tuzaklar kurduğuna inandığı Şahikaya savaş açmış ve Şahika da bu durum karşısında kendini savunmaya geçmişti. Bütün bunların yanında Yıldız’ın Kerim’le olan ilişkisi de hızla ilerlemekteydi ve bu durum Halit’in yeniden evlenme teklif ettiği Yıldız için zor bir kararın yaklaşmakta olduğunu gösteriyordu.

Yasak Elma 77. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Lila ve Yiğit’in evlenmeye karar vermesi ve bunu ailelerine bildirmeleri karşısında herkes şok olurken Yiğit’e devamlı karşı çıkan Halit de mecburen durumu kabul etmişti. Halit tüm bunların yanında kızının kaçırılmasını Şahika’ya bağlamış ve en yakınındaki Kerim’den asla şüphelenmemişti. Üstelik Kerim kendisinin organize ettiği ve yine olayın sonunda kendisinin kahraman olduğu kaçırma olayından sonra Halit’in gözüne daha da girmişti. Bütün bunlar Yasak Elma’da yeni bir kavganın hızla yaklaştığını gösterirken evde Lila ve Yiğit’in evlenecek olmasının telaşı yaşanmaktadır. Kız isteme töreni ise bölüme damga vuracak sahnelerden biri olarak ön plana çıkıyor. Bu sırada Yıldız ve Kerim ilişki iyi gidiyor derken Şahika’nın beklenmeyen bir atağı bu ilişkiyi belirsiz sulara sürükler. Yıldız’ın annesi Asuman ise kızının Yiğit’ten uzaklaşmasına sevinmiştir. Peki bu durumda Yıldız yeniden Halit’e dönecek midir? Kerim ve Şahika arasında neler yaşanacaktır? Tüm bu plan ve denklemlerde Ender neler yapacaktır? Lila ve Yiğit evlenebilecekler midir? Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek yasak Elma’nın 77. Bölümünde yanıt buluyor.

Yasak Elma 77. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

 

21-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar