Yasak Elma 78. Bölüm İzle!

Yasak Elma 78. Bölüm İzle!
Yasak Elma 78. Bölüm İzle; 78. Bölümüyle ekranlara gelen Yasak Elma Dizisinin 78. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 78. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç gibi usta oyuncuların yer aldığı Yasak Elma 78. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Pazartesi akşamlarının eğlenceli, heyecanlı, entrika dolu ve her an her şeyin olabileceği dizisi Yasak Elma yeni sezonda da heyecanlı bölümlerle ekrana geliyor. Son olarak Halit Argun’un yeniden evlenme teklif ettiği eski eşi Yıldız ve hikayenin diğer karakterleri arasında yaşananlar seyirciyi oldukça heyecanlandırmış durumda. Heyecan ve entrikanın eksik olmadığı Yasak Elma bu akşamda yine seyirciyi ekrana bağlayacak ve adeta nefessiz bırakacak bir bölümle geliyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

Halit’in yeniden evlenme teklif ettiği Yıldız bu durum karşısında şaşırmıştır ve ne cevap vereceğini tam olarak bilememektedir. Yıldız’ın aklı son zamanlarda Kerim’de kalmıştır ve Kerim’le oldukça iyi anlaşmaktadırlar. Ancak son bölümde Kerim Halit’in gözüne girebilmek için Halit’in kızını kaçırtmış ve sonra kurtarmış numarası yapmıştır ve bu durum şimdilik onun istediği gibi olmuştur. Ancak Asuman Yıldız’la Halit’in arasını yeniden yapmak için devrededir.

Yasak Elma 78. Bölümde Neler Yaşanacak?

Yiğit ve Lila evlenmeye karar vermişler ve bu durumu ailelerine açıklamışlardır. Halit her ne kadar bu durumdan memnun olmasa da mecburen susmak zorunda kalır. Bu sırada Şahika yeni planlarını devreye sokmaya başlamıştır. Özellikle Şahika’dan aldığı hisselerle şirkete ortak olan Ender bu durumu Kaya’ya izah edememiştir ve bu durum da Şahika’nın ekmeğine yağ sürmüştür. Ender ve Kaya arasında gergin anlar yaşanırken Şahika bu durumu değerlendirmek ister ve Ender ile Kaya’yı ayırmak için harekete geçer. Bu sırada Yıldız annesinin de baskılarıyla yeniden yalıya taşınma kararı almış ve Halit’in yanına taşınmıştır. Asuman Halit ile Yıldız’ın yeniden evlenmeleri için çalışırken Halit’in yalıya davet ettiği Kerim’in gelmesi Yıldız’ı gerer. Bu durum karşısında Halit’le tartışan Yıldız Kerim karşısında ne yapacaktır? Halit Kerim ile Yıldız arasındaki teması fark edebilecek midir? Kerim Halit’e oynadı oyunu devam ettirebilecek midir, yoksa yalanı ortaya mı çıkacaktır? Bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Yasak Elma’nın 78. Bölümünde yanıt buluyor.

Yasak Elma 78. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

28-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar