Yasak Elma 79. Bölüm izle

Yasak Elma 79. Bölüm izle
Yasak Elma 79. Bölüm izle; Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da 5 Ekim Pazartesi akşamı neler olacak? Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek için detaylar sitemizde!

Fox TV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma 5 Ekim Pazartesi akşamı 79. yeni bölümüyle ekrana geldi. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma'nın yeni yayınlanan bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorunda 'Yasak Elma 79. Bölüm izle' ve 'Yasak Elma son bölüm izle' araması gerçekleştiriyorlar. Dizinin Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir, yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri özet kısmından öğrenebilirsiniz.

YASAK ELMA SON BÖLÜM İZLE

Talat Bulut, Şevval Şam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Gökhan Alkan gibi birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Yasak Elma'da bu akşam yine izleyiciyi keyif dolu sahneler bekliyor. Ender, Kaya'nın güvenini tekrar kazanabilmek için Yıldız'dan yardım ister. İkilinin arasını düzeltebilmek için Yıldız elinden geleni yapar. Diğer taraftan her fırsatta yanında beliren Kerim'den uzak durmaya çalışır. Fırsattan istifade etmek isteyen Şahika ise yine sinsi planlarına devam edecek ve Kaya ve Ender'i sonsuza dek ayırmak için elinden geleni yapacaktır.

Yıldız'ın Kaya ve Ender'i barıştırma girişimi başarılı olacak mı? Şahika'nın sinsi planı işe yaracak mı? Hepsi ve daha fazlası Yasak Elma'nın 5 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüne belli olacak.

YASAK ELMA'DA GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yiğit ve Lila evlenmeye karar vermişler ve bu durumu ailelerine açıklamışlardır. Halit her ne kadar bu durumdan memnun olmasa da mecburen susmak zorunda kalır. Bu sırada Şahika yeni planlarını devreye sokmaya başlamıştır. Özellikle Şahika’dan aldığı hisselerle şirkete ortak olan Ender bu durumu Kaya’ya izah edememiştir ve bu durum da Şahika’nın ekmeğine yağ sürmüştür. Ender ve Kaya arasında gergin anlar yaşanırken Şahika bu durumu değerlendirmek ister ve Ender ile Kaya’yı ayırmak için harekete geçer. Bu sırada Yıldız annesinin de baskılarıyla yeniden yalıya taşınma kararı almış ve Halit’in yanına taşınmıştır. 

05-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler