Yasak Elma 80. Bölüm İzle!

Yasak Elma 80. Bölüm İzle!
Yasak Elma 80. Bölüm İzle; 12 Ekim Pazar akşamı 80. Yeni bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın yayınlanacak 80. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 80. Bölüm İzle; Başrollerinde Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece, Barış Kaya gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma Pazartesi akşamı saat 20.00’da 80. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezonla birlikte 4. Sezonunu yaşayan ve Fox Tv’nin en iyi reyting alan yapımlarından biri olan Yasak elma her hafta farklı bir entrika ve ilginç ve sürükleyici hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Her ne kadar ilk zamanlar ki reytinginden uzak olsa ada halen pazartesi gününün en çok izlenen yapımları arasında yer alan Yasak elma özellikle son bölümde yaşananlarla seyircide büyük bir merak uyandırmış durumda. Yasak Elma’nın 80. Yeni bölümünde seyirci pek çok soruya cevap bulurken yine heyecanlı bir serüven izleyecek.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin dört sezondur yayınladığı ve ekranların en etkili ve en başarılı dizilerinden biri olan Yasak Elma yayınlanan her bölümüyle adeta nefessiz seyredilirken seyircisini tatmin etmeyi başarıyor. Son bölümde Ender Kaya ikilisinin boşanma aşamasına gelmesi ve mahkemeye başvurmaları Şahika’yı inanılmaz mutlu etmiştir. Bir planını daha başarıyla gerçekleştiren Şahika böylece en büyük düşmanlarından biri olan Ender’e ağır bir darbe vurmuştur. Yeni planlarını da gecikmeden devreye sokan Şahika adım adım amacına ilerlemektedir.

Yasak Elma 80. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının en beğenilen dizilerinden olan entrika ve hırs dolu dizi Yasak elma bu sezonda kanalın en çok umut bağladığı yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Her bölüm seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran ve her bölüm entrika dolu hikayelerle yeniden başlamış gibi heyecan yaratan dizi son bölümlerde yaptığı atakla rakiplerinin gözünü korkutmuş durumda. Yayınlanacak son bölümde de seyircisine sürprizler hazırlayan Yasak Elma bu akşam yine heyecanla takip edilecek. Şahika’nın karşısındaki en büyük kalelerden biri olan abisi Kaya ile Ender arasındaki evlilik Şahika’nın kusursuz planlarıyla bitmiştir. Kaya ve Ender mahkemece boşanmışlardır. Ancak bu durum Şahika’yı tatmin etmez ve ikilinin bir daha asla bir araya gelmemeleri için planlar yapmaya başlar. Bu planlarda Şahika’ya Yıldız yardım edecektir. Şahika’nın oyunlarıyla Ender Yıldız arası giderek açılırken ikilinin kurdukları ittifak yıkılmak üzeredir. Bu arada ender’in sinirle Yıldız’a söyledikleri Yıldız’ın hayatını alt üst eder. İkili artık birbirine güvenemez hale gelmişlerdir.

Yasak Elma 80. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için bizden ayrılmayın.

12-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar