Yasak Elma 84. bölüm izle

Yasak Elma 84. bölüm izle
Yasak Elma 84. bölüm izle; Yasak Elma dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 84. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen ve her bölümü fazlasıyla ilgi çeken Yasak Elma dizisi bu akşam 84. bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölüm yine milyonlarca kişi tarafından büyük heyecan ile takip edilecek. Yasak Elma izleyicileri internette "Yasak Elma 84. bölüm izle" gibi aramalar yapıyor. Yasak Elma dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü siz de merakla bekliyorsanız doğru adrese geldiniz. Bu sayfada yer alan bağlantıya tıklayarak Yasak Elma dizisinin yeni bölümünün bulunduğu internet adresine gidebilirsiniz. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak oldukça rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. Pek çok izleyici yeni bölümde neler yaşanacağını fazlasıyla merak ediyor. Yeni bölüm ile ilgili son bilgilere yazının devamından ulaşabilirsiniz. Yasak Elma 84. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Yasak Elma 84. bölüm izle

Yasak Elma her şey iyice karman çorman bir hal alıyor. Halit ve Ender evlenerek herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratır. Kimse ikisinin neden böyle bir şey yaptığına anlam veremez. Yıldız ve Şahika bu durum karşısında şok yaşar. Yaşananlardan hemen sonra evi terk eden Yıldız, geçici olarak Asuman'ın yanına taşınır. Evliliğin ardından Halit ve Şahika arasındaki velayet krizi yeni bir boyut kazanır. Tüm bunlar yaşanırken Ender büyük bir mutluluğun içindedir. Uzun bir aradan sonra yeniden Ender Argun olmuştur. Yıldız ne yapacağını bilmez bir halde ortada kaldığı sırada beklemediği bir kişiden yardım görecek. Bunların ve daha fazlasının yaşanacağı Yasak Elma dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da FOX TV'de. 84. bölümü tek parça ve full HD olarak yukarıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 83. bölüm özeti

Şahika ve Halit bir anlaşma yaparlar, Halit'in amacı Şahika'daki fotoğrafları ele geçirmektir. Düğün nedeniyle Yıldız bir hayli yoğundur. Öte yandan Şahika da bir takım hazırlıklarla uğraşır. Halit ise intikam ateşiyle dolmuştur. Kendisine oyun oynayan herkesi çaresiz bırakmak için planlar yapar. Halit öyle bir adım atacaktır ki herkes büyük bir şaşkınlıkla karşı karşıya kalacaktır.

09-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler