Yasak Elma 85. bölüm izle!

Yasak Elma 85. bölüm izle!
Ekranların en entrikalı dizisi Yasak Elma'da bomba bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Yasak Elma yeni bölüm dizinin kaderini belirleyecek sahnelerle geliyor. Yasak Elma 85. bölüm izle!

Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma uzun soluklu dizilerden biri. Sevilen oyuncu kadrosu ve bitmeyen entrikalarla dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin yeni bölümü ise bomba gibi. Yasak Elma 85. bölüm izlemek isteyenleri bu akşam çok heyecanlı sahneler bekliyor. Yasak Elma 85. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Yasak Elma 85. bölüm izle!

Yasak Elma 85. bölüm canlı izle!

Medyapım tarafından projelendirilen Yasak Elma Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olmaya yeni sezonda da devam ediyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosu, kostüm ve çekim mekanlarıyla göz dolduran bir çalışma. Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cevadzade, Barış Kılıç, Gökhan Alkan gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma, yaşanan ilişkiler ağı ve olaylarla seyirciyi ekranda tutmayı başarıyor. Yasak Elma 85. bölüm canlı izle!

Yasak Elma yeni bölüm izle!

Yapımını Fatih Aksoy'un üstlendiği Yasak Elma 85. Bölüm dizinin kaderini değiştirecek bir bölüm. Zeynep Gür ve Melis Civelek'in kaleminden çıkan Yasak Elma senaryosu, güzel ve hırsla dolu 3 kadının entrika dolu hayatlarını ekrana taşıyor. Yıldız, Ender ve Şahika'nın birbirine giren oyunları bu akşamki bölümde çok farklı bir boyuta taşınacak. Heyecan dolu Yasak Elma 85. bölüm izle!

Yasak Elma 85. Bölüm Halit için bir son mu?

Yasak Elma 85. bölüm izle; Yasak Elma'da bu akşam heyecan dorukta. Fragmanı yayınlanan Yasak Elma'da Ender, Şahika,Yıldız ve Halit aynı sahnede. İntikam almak için ortaklık yapan Yıldız ve Şahika Ender ve Halit'i ayırmak için planlar yapıyor. Yıldız ve Şahika dışardan da yardım alarak planlarını uygulamaya koyuyor. Herkesin farklı istekleri vardır. Fakat işler tam yolunda gidiyor derken herkes kendisini büyük bir olayın içerisinde bulacak. Ender, Şahika,Yıldız ve Halit'in aynı karade olduğu sahne ise Halit için bir son mu? Hepsi ve daha fazlası Yasak Elma 85. Bölümde… İyi seyirler…

16-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar