Yasak Elma 86. bölüm izle

Yasak Elma 86. bölüm izle
Yasak Elma 86. bölüm izle; Yasak Elma'nın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bu sayfa üzerinden tek parça olarak bu sayfadan izlenebilir.

Yasak Elma 86. bölüm izle; Her Pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın yeni bölümü izleyicilerle buluşuyor. Son derece ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyicilerin sayısı bir hayli fazla. Yüz binlerce izleyici yeni bölümü izleyebilecekleri bir adres arıyor. Bu adresten bu akşam ekrana gelecek bölümü kolayca izleyebilirsiniz. Bu akşam ekrana gelecek bölümde birbirinden heyecanlı anlar yaşanacak. Halit'in ölümünün ardından herkes şoka girer ve işler tamamen değişir. Ender ve Şahika şirketteki yeni döneme uyum sağlamak için uğraşırken Yıldız yeni bir aşkın peşine düşer. Yasak Elma 86. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Yasak Elma 86. bölüm izle

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Şafak Pekdemr, Buçe Buse Kahraman, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Doğaç Yıldız, Gökhan Alkan, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Berk Oktay gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler "Yasak Elma 86. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Yukarıda yer alan bağlantıya tıklamanızın ardından yeni bölümü izleyebileceğiniz internet adresine yönlendirileceksiniz. Açılan sayfada yeni bölümü tek parça ve full HD olarak kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Yeni bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız hemen aşağıdan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yasak Elma 86. bölüm özeti

Halit'in ölümü adeta bir şok etkisi yaratır. Bu ölüm sonrasında herkes kendi menfaatinin peşine düşer. Yıldız, elde edemediği şeylere yanarken Şahika ve Ender, şirketin yeni düzenine uyum sağlamaya çalışır. Argun Holding'in yeni ortağı Hasan Ali Kuyucu, şirketteki iç karışıklıkla karşı karşıya kalır. Yıldız'ın hayatına giren Çağatay ise Yıldız'a göre hep hayalini kurduğu sakin yaşamının anahtarı olabilir. Bu nedenle bir adım atması gerektiğini hisseder. Polis, Halit'in ölmesinin ardından herkesi sorgulamaya başlar. Şahika, Ender ve Yıldız teker teker sorguya girer. Her birine olayı anlamak için sorular sorarlar. Yasak Elma dizisinin 86. ve yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek. Yasak Elma 86. bölüm tek parça ve full HD olarak yukarıdaki bağlantıya tıklayarak izlenebilir.

23-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler