Yasak Elma 88. bölüm izle

Yasak Elma 88. bölüm izle
Yasak Elma 88. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma'nın yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Yasak Elma 88. bölüm izle; Med Yapım imzası taşıyan ve FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisi 7 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da yeni bölüm ile yayınlanıyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizide son bölüm merakla beklenirken izleyiciler yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri bir internet adresi arayışındalar. Siz de yeni bölümü internet üzerinden izlemek isteyenler arasındaysanız doğru adrese geldiniz. Bu sayfa üzerinden HD kalitesinde ve tek part olarak bu akşam ekrana gelecek bölümü izleyebilirsiniz. Yasak Elma 88. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca yeni bölümde yaşanacaklara da göz atmak isterseniz sayfayı aşağı kaydırarak bölümün kısa bir özetine ulaşmanız mümkün.

Yasak Elma 88. bölüm izle

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Şafak Pekdemr, Buçe Buse Kahraman, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Doğaç Yıldız, Gökhan Alkan, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Berk Oktay gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma, bu akşam saat 20:00'da 88. bölümüyle FOX TV'den ekrana geliyor. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında "Yasak Elma 88. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar.Dizilerin düşük görüntü kalitesinde olmadığı ya da bölümü tek parça olmadığı internet adreslerinin aksine yukarıda yer alan bağlantıya tıkladığınızda yeni bölümü tek parça ve full HD olarak oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 88. bölüm özeti

Birbirlerinden hiç haz etmeyen Ender, Yıldız ve Şahika ne yaparsa yapsın yine kader ağlarını örmekte ve yollarının birbirleriyle buluşmasına sebeb olmaktadır. Yine beklemedikleri bir anda birbirleriyle bir araya gelmek durumunda kalırlar. Yıldız, büyük düş kırıklığı yaşamaktadır. Çağatay'a karşı romantik hisler besleyen Yıldız, bu hislerin karşılık bulmaması nedeniyle fazlasıyla üzülür. Şahika ise şirketteki Mert ile sorun yaşar. Onunla ittifak kurmak istese de Mert buna asla yanaşmaz bu nedenle Şahika çözümü Mert'i şirketten uzaklaştırmakta bulur. FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisi bu akşam saat 20:00'da 88. bölümüyle ekrana gelecek.

07-12-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler